Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niczka84

Coraz bliżej święta... Jak u Was z kasą?

Polecane posty

Gość Niczka84

Święta za pasem, w tv straszą kryzysem a jak jest naprawdę? Będziecie mieć bogate święta, czy raczej skromne? Wydacie więcej czy mniej niż w zeszłym roku?

U nas na święta zawsze wydaje się dużo, to taka okazja, że nie oszczędzamy. :) W tym roku chyba święta będą jeszcze bogatsze niż w zeszłym roku, bo dostaliśmy nie uwzględniony w budżecie zastrzyk gotówki.

u nas dobrze z kasa, ale i tak nie wydajemy nie wiadomo ile, szczególnie na jedzenie, które najczesciej sie marnuje.

z kasą całkiem nieźle :) gorzej że nie mam pomysłów na jakiekolwiek prezenty dla starych, siostry itp... :P

Gość Niczka84
To widzę, że nie najgorzej, a tak tym kryzysem straszą. ;)

ja już mam prezenty wczoraj zrobiłam za jednym zamachem mam zrobione wszystkie opłaty lodówka pełna i jeszcze zostało sporo

a jeśli chodzi o prezenty to rożnie zwykle ok 50 zł dla osoby w postaci upominku dla dzieci to wiadomo drożej ok 100 zł w tym roku kupiliśmy teściom prezent za 300 zł na drugi rok komuś innemu rożnie w zależnosci od pomysłów

Gość banują nawet podszywy
Myszka, a co pokupowałaś??

ja se zrobiłam wczesnoświąteczny prezent i zakupiłam aparat, na który wydałam całą swoją kasę :D Do świąt będę klepac biedę ale co tam :D

Gość Niczka84
Myszka za 50 zł to taki drobny upominek, co np. kupiłaś? Cygareta a prezenty? Troszkę samolubnie postąpiłaś.