Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuję ból:(

Antybiotyk, a nerki

Polecane posty

Od wczoraj jestem na antybiotyku (Azitrox, bierze się 3 tabletki). NIe wiem czy to wina w/w czy może od leżenia ale mam kłujący ból w dolnej częsci pleców. Leżę już od piątku od popoludnia, staram się troszkę siedzieć ale jestes tak osłabiona, że nie nie jest to długi czas. Nie wiem czy lecieć za chwil parę na dyżur (jeśli dam radę:() czy może najpierw spr w jakiś spsoób czy to nie kwestia leżenia. Posmarowalam się już mascią, dużo piję nie jem prawie w ogole. Ktoś coś poradzi?

Gość ale to juz od lat
A na co Ty nierzesz ten antybiotyk???

Gość ale to juz od lat
bierzesz*

Miałam ból ucha, który promieniował do oka (od czwartku). Temp. ok 38. W piątek brałam tylko nurofen i cirrus ale źle się po cirrusie czułam, więc zaczęłam brać antybiotyk od wczoraj bo mi skoczyła temp do 39 nawet. Teraz leżałam z termoforem na plecach niby trochę lepiej ale ogólnie czuję się źle.

Gość a czytałaś ulotkę?
Może to jest jeden ze skutków ubocznych zażywania leku.

Gość ale to juz od lat
No tak tez mysle,a dlaczego wziałas antybiotyk syntetyczny,przeciesz to bardzo szkodliwe

Tak, bardzo rzadko (1 na 10 tys) występuje śródmiąższowe zapalenie nerek (odnotowane poj przypadki) ostra niewydolnośc. Sęk w tym, że równie dobrze nól może być od leżenia plackiem. Dziś chyba juz nie wezmę... Choć przyznam, ze termofor trochę pomógl.

Gość ale to juz od lat
Tak to sie czasami pisze na ulotkach ze cos wystepuje rzadko,zeby nie przerazic kupujacego,a czy nie lepiej i zdrowiej kupic sobie srebro koloidalne???

Stosowałaś? Przyznam, że nigdy nie zwróciłam uwagi na srebro k.... Może się skuszę choć w tecj chwili nie wiem czy brać antybiotyk czy też nie...

Gość ale to juz od lat
No pewnie ze stosowałem,zawsze stosuje jak mam jakies problemy czy to w organizmie czy to zewnetrznie na skórze,swietnie działa nawet jak oczy przemywasz ,wzrok sie tez poprawia,nie chce zadnych chemicznych antybiotyków

Gość ale to juz od lat
A po co masz brac chemiczny antybiotyk??wyrzuc to ,srebro to naturalny najlepszy antybiotyk