Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwi mnie to trochę

Czy też zauważyliście że matki ze swoimi dziećmi pozwalają sikać w miejscach

Polecane posty

No mnie piekielnie denerwuje ze od malego matki wpajają dziecku ze ich dzieci zasady w miejscach publicznych nie obowiązują i szczanie gdzie popadnie, chodzenie bez majtek na publicznych plazach, ,zmienianie obsranej pieluchy w jakijs lokalu gastr czy wywalanie cycka w pibliznym miejscu to ejst wszystko dla nich na porządku dzienny,a mnie szlag trafia jak widze tą ignoracje tych pieprzonych matek

jaka tolerancja? o czym ty człowieku mówisz? a jaka tolerancja i szacunek jst tych matek do nas? przychodze do knjpy, żeby w spokoju zjeść, a nie ogladac cycki baby, ktora siedzi naprzeciwko, a pozniej patrzec jak sie dziecakowi ulewa.

Gość niekonieczny
kciukem, zapytaj najpierw swoją matke, czy kiedykolwiek karmiła cię w miejscu publicznym. Myśle, że karmiła i wkurzała się na debilki, które krytykowały ją , że karmi.

Gość ptasiek nastroszony
polaczkowe pierdolone bydlo tepe z nienawisci , samo pluje , smarka peta wyrzuca gdzie popadnie nie wspominajac juz o kupach ktorych po pieskach nie sprzata a jakie tu kulturalne i moralne sie robi. dziadostwo , nie napinajcie sie tak bo wam z tego zxaklamania i wscieklosci skorupy na pietach popekaja

Zawsze jak pojawi się podobny temat to zaraz niektórzy krzyczą "to przecież tylko dziecko!" Tak to tylko dziecko ale ma matkę, która jest dorosła i która ma rozum (choć coraz rzadziej to się zdarza) i która powinna przewidywać niektóre sytuacje, np. nakarmić dziecko w domu, wziąć butelkę jak idzie gdzieś na dłużej, założyć pampersa itp. ale po co? Lepiej niech dzieciak sra na środku ulicy, lepiej zmienić brudną pieluchę na stoliku w restauracji, lepiej wywalić cyca w autobusie:-O To nie wina dzieci tylko ich niepełnosprawnych umysłowo matek.

To i tak lajcik, ja mam "w rodzinie" taka co mi przy obiedzie swoj porod zaczela puszczac, bo sie nagrala. Oczywiscie z miejsca wyszlam :D A co do karmienia to sa specjalne chusty, ale nie kupia wola swiecic. Ale ja bym sie generalnie wstydzila, jakby mi obce dziady na cyca patrzyli :o

Gość rowerzystka_25
W wakacje pojechaliśmy z moim lubym do Lidla rowerami. On poszedł do sklepu a ja zostałam przypilnować rowerów (nie wzięliśmy zapięć). Nagle ze sklepu wychodzi paniusia z dzieckiem - 5 lat, dziewczynka, i "wysadza ją" zaraz przy moich nogach. Dziewczynka wysiusiała się na stojak niemal obsikując stojące tam rowery (na szczęście nie moje). Oczywiście zwróciłam jej uwagę, że mogła iść 3 metry dalej na trawkę i krzaczki, niestety zostałam za to zjechana i poleciały bluzgi w moja stronę Oo Ot mamuśka się znalazła ;/

moja matka piersią nie karmiła. zludzenie ty umiesz czytać?:O knajpa jest po to, żeby zjeść, a nie w trakcie jedzenia patrzeć na czyjeś cycki i na smierdzace skislo mleko wyplywajace z buzi dziecka. bo ovzywiscie matka z wywalaniem cyca sie nie pierdoli, po fakcie odwroci dzieciaka na ramie i sobie tak ten slodki maluszek ulewa metr ode mnie. to jest normane?:O

Ale masz problem. Po pierwsze małe dziecko nie wytrzyma zanim dojdą do domu czy toalety jeśli jest to daleko więc chyba lepiej jak się na trawkę wysika niż w spodnie. Po drugie bardziej ohydnie jest kiedy robią to psy lub nawaleni menele. Po trzecie zajmij się swoim życiem!

a czy z niemowlakiem trzeba lazic do resteuracji zaraz? lurva, chyba moge zrec w chacie :o

WY ludzie jestescie w duzej mierze winni , bo zamiast odrazu zareagowac, zwrocic uwage lub ostrą awanture zrobic co dana pierdzielona matka wyprawia to tylko zamkniecie jadaczki i sie nic nie odezwiecie, za to tylko za plecami szczekacie.Ja nie mam problemuu ostro zwrocic uwage ze nie mozna tak , jesli jakas matka przegina

Dlatego ja nie sprzatam po swoich psach, a jak mi ostatnio baba zaczela sie drzec to uslyszala taka kontre ze spierdolila :D Obok mnie jest lasek, smieci od zajebania to ja tez nie posprzatam.

nie pisalam do ciebie Ja ostatnio opierdoolilam babke w kinie z dzieckiem ktore sie darlo caly czas i nic nie bylo slychac.Bylam z moimi dwiema corciami na bajce i tak dziecika zagluszal seans ze nie wytrzymalam i doslownie wypieprzylam laske z dziekciem z tego kina, no bo ilez mozna wytrzymac?? idąc do kina żądam spokoju i tego aby dzieci zrozumialy co sie mowi w bajce a nie jakis 3 letni dzieciak prze 25 min non stop darl sie w nieboglosy i kopal moją 3 latke w fotel.Multum ludzi odetchnelo z ulga gdy tamta matka wyszla , ale niestety nikt sie nie odezwal oprocz mnie

toksyczna ty tez jestes dobra, twoje to "corcie" a inny to juz dzieciak. a dla mnie twoje to glupie bachory z durna maciora :)

Gość Niedojrzały emocjonalnie ;-)
Nie, kciukiem to dziffka

Gość Niedojrzały emocjonalnie ;-)
Ja pierdole kciukiem jaki ty masz oblesny pysk.Ile wazysz chyba z 90kg?

Noxelia owszem, uwazam dzieciak ktory drze jape to jest wstrednym bachorem i gnojem i tyle .Moje dzieci nie wrzeszcą w nieboglosy bo są uspolecznione i w miare cywilizowane

haha dobra ta fotke dalas Kciukiem xD toksyczna nie zawsze mozna nad bachorem zapanowac, np. jak matka musi pracowac i nie spedza z nim wystarczajaco duzo czasu bo zwiazala sie z nieudacznikiem, tak to jest.