Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość będęłysa?

wyjełam dziś z odpływu garść moich włosów...

Polecane posty

Gość będęłysa?

... na szczotce zostają też włosy ale nie tak dużo, zawsze najwięcej wypada mi podczas mycia. Myje szamponem Radical do włosów zniszczonych i wypadających, nie tre ich, robię wszystko delikatnie. Pije herbete z pokrzywy a włosów wypada mi coraz więcej. W dzień mam zawsze związane włosy czy to może być przyczyną ich wypadania?

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
Może.

Gość ale to juz od lat
Alez sam układ włosów nie ma znaczenia dla ich kondycji,mozliwe ze brakuje Ci jakichs składników,albo masz zaburzenia hormonalne,albo zyjesz w stresie

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
Włosy wiązane często gumką - osłabiają się i mogą być przyczyną wypadania. Poza tym może być wiele innych powodów wypadania włosów. Począwszy od braku witamin, po choroby skóry głowy jak też mogą być skutkami ubocznymi zażywania leków, jak i skutkami różnych chorób.

Gość ale to juz od lat
No to przeciez wiadomo hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,nie musisz powtarzac tego co juz zostało napisane:)

Gość raany
codziennie wypada określona ilość włosów. to pewnie wiesz. a nosząc je związane, nie mają kiedy "wypadać". też zauwazyłam, że po dniu, kiedy miałam włosy zwiazane, w odpływie znajduję ich więcej, niż wtedy, gdy były rozpuszczone i swobodnie tam sobie latały ;)

Ja włosy mam prawie zawsze rozpuszczone, i też wypada mi ich od groma. Przy myciu włosów najwięcej, czasem przysłowiowa garść, zawsze muszę później czyścić odpływ :P Ale włosy mam bardzo gęste i w ogóle nie widać że tyle mi wypada. Zresztą nie dziwi mnie to, bo odkąd zaszłam w ciążę to zauważyłam że w ogóle stan moich włosów uległ znacznemu pogorszeniu.