Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TaBaSkOo

Jakie macie fantazje erotyczne

Polecane posty

Mniam mniam ..jak powiedział poeta;)nigdy to sie hełmu na lewą strone nie przekręci i parasola w d...i nie otworzy :)gdyby tak mozna było sięgnąc głeboko w dusze ludzką....oj , piekło by sie spaliło ze wstydu;)

a co będzie jak zajdziesz a on ciebie oleje? spieprzysz sobie całe życie. zdecyduj się albo jesteś z nim albo nie a nie jakieś półśrodki :P

Gość Wielki Szu
to nie jest kwestia sumienia,tylko naturalnej potrzeby fizjologicznej organizmu. Orgazm każdy musi mieć,to w zasadzie lek na wszystko. Nawet nan nowotwór. Co zrobisz z kochającym facetem,gdy stanie sie impotentem lub zwyczajnie - jak każdemu facetowi - znudzi sie seks z jedna partnerką. Będziesz go kochać ? KOCHAĆ ??? Wielbić ???

Nie zajdę w ciążę :) Dobrze się zabezpieczam ;) Masz rację- albo się jest, albo nie. Ale jak dla mnie może lepiej, że nie. Mniej nerwów ;)

MalutkaBruntka No tak zgadza się, nigdy nie ma się pewności ale o tym nie myśli się czy zostawi czy nie... Człowiek popadłby w paranoje pojawiła by się chora zazdrość podejrzenia aż w końcu związek/ znajomość nie miała by sensu :) Tak samo jak nie ma sensu branie pod uwagę zdrad bo kiedyś partner straci ochotę na sex :D

Dlatego skończmy :P Nie ma co myśleć, a ja kurwa myślę ;) tylko niepotrzebnie. Pozmienialiśmy trochę temat- autor nie będzie zadowolony ;)

ewoloujemy:) a z fantazji to ja bym ciachnął taka małą 19-stę :) ale z wygrana w totka;)

No to ja, nie szkodzi że zmienił się trochę temat :D :D :D zresztą wróci na tor dzięki innym takim jak napalona.kotka..itd ale też normalnym którzy nie będą cybera uprawiać :D :D :D albo się masturbować podczas czytania :D :D :D

Z wygrana w totka to chciałbym zasmakować jakichś egzotycznych kobiet i ogólnie pozwiedzać kobiety swoją drogą :] podczas pobytu :D :D by się wyrwało