Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szanowny Prezes Wertyp

mozna ocenic charakter czlowieka, po tym, czego slucha? moja lista...

Polecane posty

to u mnie smigalo najczesciej, a teraz pytanie - na podstawie tego, jakie moge posiadac wiadace cechy charakteru :) czy moze to nie ma przelozenia na osobowosc. Nick Cave & Kylie Minogue | Where the Wild Roses Grow ERA - The Mass ERA - Looking For Something Gregorian - Voyage, Voyage Girls Aloud - I'll Stand By You

Gość klodia_klodia
wszystkie mi sie podobają:D

Gość ptasiek nastroszony
joy division- digital joy division-shadowplay joy division-transsmition the cure-a forest santana - deep purple apteka

Gość syllaa
nick cave & kylie minogue- kawalek fajny, chociaz spore grono fanow nicka po tym jego uklonie w strone popu, go odsadzalo od czci i wiary, juz lepszy duet mial z p.j.harvey, posluchaj sobie jak chcesz - kawalek "henry lee" :)

Gość mentaI cut
ptasiek jak ty słuchasz Joy Division i The Cure to znaczy, że jesteś depresyjnym typem a ty Wertyp żeś szlachetny albo klasyczny, skoro słuchasz The Wild Roses Grow

Gość okejajczeraj
po muzyce której słuchać można stwierdzić że jesteś powierzchowny, płytki i nie jesteś zdolny do żadnych głębszych przemyśleń. jesteś następnym przewodem pokarmowym. ale nie martw się :) tak ma 90% naszego społeczeństwa w kupie siła !! :)

Gość ...............,
A moj facet slucha sylwi grzeszczak i edyty gorniak :( Zalamka :( I ma 35 lat :o

Gość ptasiek nastroszony
poezji śpiewanej też jak mię najdzie posłucham , lubie SDM , TAM MAJĄ TAKĄ PIOSENKIE , ŻE to była nie Twoja era, chodzi o to , że dziewczyna i chłopak w innych salonach brali telefon za złotówkie na abonament i się przez to nie spotkali i nie byli szczęśliwi.

same kawałki dla osób 60+ albo gejów :( powiedz przy kumplach w knajpie że słuchasz ery buehehe :D jeszcze Enya mi do tego zestawu pasuje

a ja lubie przeróżne rodzaje muzyczne. Piosenka musi do mnie przemawiać ale uwielbiam ponad wszystko Come Dojrzewałam na piosenkach Roguckiego przeżywałam w pewnym etapie życia swoiste ekstazy duchowe dzięki jego słowom;) moje typy to 100 tysięcy jednakowychh miast popołudnia bezkarnie cytrynowe Zaprzepaszczone siły wielkiej armii świętych znaków uwielbiam piosenkę "zanim zrozumiesz" w wykonaniu Piaska Oraz muzykę Tori Amos z filmu "wielkie nadzieje"

nie na ciebie, tylko na te kołysanki :P zmuszają do refleksji hehe chyba do podcięcia sobie żył. to się ociera o muzykę kościelną.

oczywiście z wyjątkiem pierwszej (nick & Kylie) która jest naprawdę dobra. słuchanie pozostałych dla mnie to synonim tortur.