Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Viwiann

Dojrzała kobieta o życiu

Polecane posty

Gość 40 plus :)
[rawdę tu dziewczyny piszą , że posiadanie ;) kochanka stawia Cie w bardoz niekorzystnej sytuacji bo ani z Ciebie singielka ani zajęta - takie nie wiadomo co :D A czas płynie .

Gość MisiaPysia35
Z kolei ja kestem nieszczesliwa mezatka. Wpadlismy i pobralismy sie. Myslalam ,ze wszystko sie ulozy. dla meza mam szacunek itd, ale nie kocham go jako mezczyzny. Od 4 lat znam sie z pewnym mezczyzna. Bylismy przyjaciomi, a potem zostalismy kochankami. Kocham go bardzo i tesknie za nim. widzielismy sie m-c temu. Jak go spotkalam to powiedzialam sobie, ze czekalam cale zycie na takiego mezczyzne. Niestety on tez ma rodzine. Chcialam sie rozwiesc, ale nie mialabym dokad pojsc, a na wynajem mnie nie stac. Chcialabym wiedziec czy kiedys bede szczesliwa.?????

Gość MisiaPysia35
Jestes wolna. Na Twoim miejscu bym zakonczyla znajmosc z nim.Mozesz poznac kogos wolnego i by w szczerym zwiazku.

Gość MisiaPysia35
Sykoda,ye temat utknal w martwzm punkcie.

Gość Viwiann
Lubie sraki i rzygi.

Gość jaroslawe-84
ty szmato :O

Gość MisiaPysia35
Nieladniie kogos obrazac.

Gość dzisiaj jest tak, a jutro
Autorko, kobiet takich jak TY, w takiej sytuacji jest wiele, naprawdę masa. Wiem co czujesz. Nie rezygnuj z tego, co masz, nie wybrzydzaj, doceniaj. Jak kochasz- kochaj, czerp z tego inaczej niż z małżeństwa, czerp duszą, zmysłami. Seks to nie wszystko.