Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość runawaybaby

Problemy z pamięcią

Polecane posty

Gość runawaybaby

Witam, Jakiś czas temu zauważyłam ze często o czymś zapominam. Ostatnio to już lekka przesada. Mam dopiero 16,prawie 17 lat. Zapominam o tym co miałam zrobić a podczas rozmowy po chwili próbuje Sobie przypomnieć o czym rozmawiałam z druga osoba chwile temu. Czasami siedzę i zastanawiam się co robiłam dzień wcześniej o którejś tam godzinie i za cholerę nie mogę sobie przypomnieć. Dzisiaj np robiłam ciasto i zapomniałam dodać polowy składników mimo to ze 3 razy czytałam co muszę zrobić. Dodam ze mieszkam za granica i coraz częściej mam takie sytuacje ze nie pamiętam słówek i Polskich i Angielskich. Trudno mi się skoncentrować, wszystko do okola mnie rozprasza. A jeśli chodzi o szkole to zrobienie jednego zadania domowego zajmuje mi wieki a na zajęciach nie mogę się skupić. Zaczyna mi to bardzo przeszkadzać.. no i nie wiem czy poczekać z nadzieja ze się polepszy ta moja pamięć czy coś z tym zrobić? Prosiłabym o sensowne odpowiedzi.

Gość Prostownik idiotów
stres? depresja?

Gość runawaybaby
Hm, co prawda łatwo się denerwuje ale nie wiem czy to może być powód. Bo problemy z pamięcią nasiliły się dopiero teraz.

Gość Prostownik idiotów
poproś rodziców, żeby poszli z tobą do neurologa ale to mooże być tylko kwestia psychiki, która sobie z czyms nie radzi :)

Gość turkusowe_oczy
niedobór żelaza, magnezu???

Gość runawaybaby
Tak tez chyba zrobię. Dzieki :)

Gość hgywsm
Idż koniecznie do neurologa bo to jest zbyt uciązliwe i nie jest normalne że w tym wieku masz takie problemy. Powodzenia i nieodpuszczaj, życie przed Tobą. :D