pati091 0 Napisano Grudzień 4, 2011 Witam wszystkich mam do was pytanie czy mogłam poronić .:/ Zacznę od początku spóźniał mi sie okres 20 dni zrobiłam test 2 kreska była delikatna aczkolwiek wyraźna... W ten piątek w południe strasznie się zdenerwowałam ... i w nocy dostałam jak by skurczy ... około 00.02 poszłam do toalety bo zachciało mi sie siku ... i wtedy nagle jak by coś zemnie wyleciało !! Było to okropne uczucie wystraszyłam się i bałam się spojrzeć w dół ... zaczęło się krwawienie tak do dzisiaj .. teraz tylko delikatne krwawienie bez skrzepów itp. i nie wiem czy to okres czy jak...pomocy ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie chce mi się tego czytać Napisano Grudzień 4, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie chce mi się tego czytać Napisano Grudzień 4, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 98765432100 Napisano Grudzień 4, 2011 no my tego nie ocenimy, trzeba sie udac do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach