Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjik

czy wypada mówić przyaciółce, że się puszcza?

Polecane posty

powiedzałam koelznce ze sie nie szanuje, bo zdarzyło jej sie ju chyba setny raz przespać z kolesiem na 1 randce, a potem sie dziwi ze nie oddzwania, a ona mi wypomniała ze pocałowałam się z jednym facetem na balach chć mama już chłopaka. ok to był błąd,a le nie notoryczny!! a ja jej chce po prostu pomóc, żeby nie popełniała tego samego błedu, bo ja już tez mam dosyć słuhcvnia co tydzień o innym kolesiu a potem ze sie nie odzywa:/ mam siedzieć cicho?

Gość anika290
Powiedzieć!!!moja też sie puszczala a teraz wyszła za mąż i jeszcze mi rady daje.....nagle swieta sie zrobiła:)

Gość dominika_26lata_strefa Kraków
napomnij jej coś by badania na nosicielstwo zrobiła.... to w twoim przyjacielskim obowiązku nie żartuję

badania? to mi powie ze ona zdrowa jest. ona jest niepoważna czasem, nie potrafię jej przemówić, ona po prostu taka jest, niby doświadczona a leci an komplementy jak jakaś dziwczynka z gimnazjum. jmi sie już teraz odzywac nie chce, jak mam znów usłyszeć ze ja nie lepsza bo się pocałowałam.

Gość nie przetłumaczysz
też taką mam , ona uważa ze ma patent na facetów, więć pytam gdzie oni śa, mówiłam o chorobach żeby się szanowała.Nie da rady

:) siostra moja jest ginekologiem mam wiedzę w chorobach wenerycznych choćby jakie gumki nie stosowała - pożałuje tego nie życzę jej źle of course

wyślij ją na cytologię

Gość świadomość wyboru górą
Jeśli Przyjaciółka lubi prowadzić bogate życie erotyczne, to jej wybór i należy go uszanować. Powinna ona natomiast dobrze się zabezpieczać i przed chróbskami i przed ciążą, z zaszczepieniem się przzeciwko wirusowi brodawczaka włącznie

lepiej nie mówcie bo jeszcze po ryju dostaniecie i zostaniecie zwyzywane od zacofanych i nietolerancyjnych bab :) szkoła życia w tym wypadku jest najlepsza. same wcześniej czy później do tego dojdą.

ta moja znajoma nie ma ubezpieceznia , więc wątpie czy ma gdzie pójsc do lekarza, zarabia tez grosze:/ no wałśnie sęk w tym, że nie zawsez robi to z gumą, ja jej nie wytłumaczę. ja jeje coś wspominam a ona jakby jej nie żależło ani na zdroziu ani sie ciąży nei bała, taki lekkoduch i głupek, no właśnie też chyba uważa ze ma patent(ja uważam ze to dupa) ale jakos żaden na dłuzej niż miesiąc się nie ostał

a wicei co mnei jeszcze wkurza?? ja mam teraz chłopaka, i przyznam ze czasem przzywam, tym bardzij, ze się rzadko widujemy, aona ma dosc słuchania i mówi"ooo jakie to słodkie", po prostu nawet nie pozwala mi się cieszyć, a ona dosłownie nie przetsaje mwić o tych swoich 10 factah na raz, ja juz czasem nawet imion nie ograniam

Postaraj się uświadomić ją, że w naszym kraju jest ustawa zakazująca aborcji, jak wpadnie to dopiero będzie miała problem!!!

"szkoła życia w tym wypadku jest najlepsza. same wcześniej czy później do tego dojdą." Za taką szkołę życia zbyt często płacą niechciane dzieci. ZAWSZE LEPIEJ SIĘ ZABEZPIECZAĆ NIŻ POTEM SZUKAĆ MOŻLIWOŚCI DOKONANIA ABORCJI

Gość nie przetłumaczysz
a zostaw ja , niech sie zdupia.Ta moja też robi gały jak złotówki i mysli że jej zazdroszczę.A tak nie jest bo gdybym dawała każdemu który chce to bym miała z dupy tornado.ona mysli ze ma powodzenie a jest dupiona i to za darmo.Pewniej z niej polewają i dają sobie fona do niej jako do dziwki za free.

Gość ot tak jednym tchem
nie nie wypada i nie potrzeba, chyba, że chcesz sobie z niej wroga zrobić, ona obrobi ci doopę i z ciebie zrobi pierwszą lepszą i nie będziecie się przyjaźnić. NIech robi co chce, co cię to obchodzi.

no na serio za darmo, i jeszcze uważa ze to ze sama za siebie płaci to szczyt honoru, koleś po sexie w aucie nie odwiózł jej nawet do domu, w nocY!!!! a ona nie nalegała, i jak tu mieć szacunek, wymagać tez trzeba, to żadna ujma

nie będzie dzieci bo usunie, zresztą pewnie już nie raz to robiła. pomarszczy się, straci powodzenie u dupczycieli to sama to doskonale to zrozumie. nie warto, takich osób się nie zmoralizuje, a wręcz takie gadanie jeszcze bardziej je nakręca na swoje harce.

ale męczy mnie to słuchanie o koelsiach, oan nie ma innego tematu:/ a jak ja zacznę to ona nie za bardzo chce słuchac bo jej sie przykro robi ze ja jestem szczęśliwa i mysli ze ja tak gadam o moim, zebym jej na złosc zrobić

Gość jej wybor
Uwaza,ze mam patent na facetow?Tak,zapytaj siue tych facetow,co o niej sadza Ty osobiscie i czemu z nia nie byli na dłuzej,pozniej jej to powtorz,a bedzie miała szkołe pokory. Nazwie cie zacofana i zazdrosną,to na bank znaczy sie,ze lubi sie puszczac i nie umie zrozumiec,ze ktos nie lubie sie bzykac z kim popadnie,powiedz,jej zeby była tolerancyjna wobec twoich konserwatywnych pogladow,dzieki,ktorym mimo wszystko zyjemy jak ludzie,a nie ja zwierzeta,ze kazdy z kazdym wszedzie bo mu sie chciało. Dla mnie ona zyje troche jak dzikie zwierze,a takze troche jak zakompleksione dziewcze,ktore,musi sypiac z roznymi facetami iod tych facetow roznych ssłuchac komplementow,dzieki temu dowartosciowuje sie,ale wiadomo,ze oni beda ja chwalic,ze widza,ze w zamian da ciałka. Powiedz jej kobieto,zabezpiecz sie,zbadaj na aids chociaz,a ruchej sie z kim chcesz,ale nie mow mi o tym bo nie chce mi sie tego słuchac i mnie to sie nie smaczne wydaje.Niech zyje w koncu jak chce jej zycie,ale czy musicie o tym gadac?nie macie jako przyjaciołki innyhch tematow niz faceci?jesli nie to wspołczuje

Gość nie przetłumaczysz
zajmij się chłopakiem, ona tak naprawdę dopóki starczy sił i urody i tak będzie miała jeden cel facet facet facet.Im będzie starsza tym niższy sort.

raczej nie usuwała, miała szczęście do tej pory, ładna też nie ejst.. czasem się dziwie czemu Ci keolsie tak sie zachwycają ( choć oni sa paskudni)

ona musi się komuś wygadać a nie ma komu, przeciez tym kolesieom nie powie że jest zlewem (a pewnie mówi im coś odwrotnego) , no a powiedzenie komuś prawdy to ulga na sercu :)

Gość nie przetłumaczysz
do jej wybór dokładnie powiedziałam to tez tej mojej koleżance , nie ze złości , tylko mi jej żal.Ze takie zycie tylko seksem to jak zwierze , sam instynkt.Ale już odpuściłam.Takie osoby mają swoje dziwne teorie na zycie.

czasami wydaje mis ie ze nie mamy, znamy sie rok, ale intensywnie, ona jest dobra osobą pomocną, wspołczującą i chyba tow niej lubie,a le tez męczącą nastepnym razem ją oświecę i powiem żeby się zbadała

noo powiedziała mi ostatnio ze mogę jednym uchem wpuszczać drugim wypuszczać ale ja tak nie potrafie, ja słucham żeby nie przegapić jak się na serio zakocha i coć z tego wyjdzie

ja ztymi facetami nie mam kontaktu, to sa raczej przelotne znjaomosći, czasaaaami uadje mi sie któregoś przypadkiem oznać, ale nie nawiązuje z nimi znajomości

Gość jej wybor
ja tez miałam taka kolezanke ruchawice,ale juz sie z nia nie kumpluje,niezgodnosc pogladow,ona uwazała,mnie za zacofaną i smiała sie ze mnie,ze jestem taka zakompleksiona i do tyłu,bo nie dawałam jak ona pierwszemu lepszemu dupy,tylko miałam stałego chłopaka.Ona czuła sie atrakcyjna i czesto mi o tym mowiła,ze faceci sie slinia na jej widok,a tak faktycznie było,jak kazdy od kazdego wiedział,ze ona lubi sie puszczac,bo w takim małym miescie takie rzeczy ludzie wiedza. Ona smiała sie ze ja nie mam powodzenia skoro nie mam faceta,ni mogła zrozumiec,ze to moj wybor,ze mam jednego,a nie brak powodzenia! BYła tak tepa ze myslałam,ze jak ja ruchaja,to znaczy,ze jest miss podlasia,a ruchali ja bo miała cipke bardzo goscinna i tyle,w temacie Gdy zaczeła mnie ponizac,zarywac do mojego faceta,bo chciała mi udowodnic,ze jest ładniejsza ode mnie,dałam sobie spokoj z taka przyjaciołka,lubiła jak ktos jej umaczał i tyle i byle ko,byle gdzie nie mogła zrozumiec,wrecz,ze inni moga byc sobie wierni i ze komus seks moze z obcym facetem wydawac,sie obrzydliwy do tego stopnia była zepsuta,wiec smiałą sie z takich ludzi,ze sa zacofani

Gość nie przetłumaczysz
no teraz takie są nowe trendy.Ale ja wole być zacofana :D i w zgodzie w sobą.Poza tym wątpliwy zaszczyt byc ru,,, na zawołanie.

moja sie nie śmieje, nie kometowałam głosno jeje zachowania wczęśniej, teraz znalazła na manie haczyk, ten całuzz obcym, ale juz mój o tym wie, wiec nie mama sie co martwić nie kłócimy się jesli chodzi o poglądy, dla mnie to jest trochę po prstu męczące, ciągle nowy, i ciągle takie samo zakończenie, nie odzywa się, potem żal, gadanie ze ona już facetów nie chce a potem znów to samo... my mieszkamy w bardzo dużym mieśćie ,wieć nie wiem czy ta wieśc się rozchodzi... ona chyba w zły sposób miłosci szuka

mój facet ma akurat inny gust, z poza tym jest raczej spokojny jelsi chodzi o kobiety, nie napala się jak dzikus, i wie o niej tyle, ze moge yc spokojna..