Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kanapka1989pp

wypadaja mi wlosy

Polecane posty

Gość Angelika19
Pij herbatki z pokrzywy i skrzypu polnego. Do ostatniego płukania włosów użyj naparu ze skrzypu i pokrzywy. To naturalne leczenie jest bardzo zdrowe i pomocne, możesz też zażywać tabletki ze skrzypu lub jakiś kompleks witamin w aptece z pewnością coś ci doradzą,

Gość a od kiedy się odchudzasz?
hmmm, tod ziwne, ze już po 3 kg ypadają Ci włosy, bo one zazwyczaj reaguja po 2-3 miesiacach intensywnego odchudzania. Ja schudłam 14 kg i po 3 miesiącach diety zaczął sie ksozmar.Wypadlo mi mnóstwo włosów. Brałam witaminy,s tosowałam wcierki, maski, piłam herbate z pokrzywy i po ok. 2 miesiacach (!) stan włosów się poprawił. Łykaj beliisę, ale systematycznie

Gość pio432
polecam szampon z czarną rzepą eva natura. extra

Gość monaa123
kupiłam radical polecany na http://www.mipomoglo.pl i chyba faktycznie pomogło, stosuję od niedawna ale widzę różnicę. napary ze skrzypu polnego mi nie dały :/

Gość Jabłonkaa0006
Koniecznie wypróbuj preperat szwajcarski DermatoPoietin dostępny w sklepie online ( www.doris-dorin.com). Ja traciłam włosy po ciąży i wypróbowałam wszystkiego : rzepy ( strasznie smierdzi..:() naparów z ziól ( pokrzywa i inne takie) wcierałam olej rycynowy i inne takie. Znajoma powiedziała mi o serum i ...zadziałało!!!! To jest niesamowite, ale włosy dosłownie przestały wypadać po trzech dniach! Rewelacja ! Aż trudno w to uwierzyć ale to fakt :) Trochę kosztuje - opakowanie 40 ml ponad 200 PLN ale przez to , że ma służyć tylko na cztery dni kuracji - to jak się ma krótkie włosy - zostaje prawie cała butelka. W żadnym wypadku nie musisz zużyć całości - żel wsmarowuje się w skórę głowy i zostawia na noc. I tak przez cztery dni. Efekt? Najpierw wanna pełna kłaków a potem - dwa , trzy włoski w wannie. Spokojnie można sprezentować resztę komuś z rodziny. Super preparat - polecam całym sercem!!