Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemajacapojecia

CZY MOŻNA TAK ZAJŚĆ W CIĄŻĘ ???

Polecane posty

Gość niemajacapojecia

Czy moze dojsc do zaplodnienia jezeli chlopak tylko 'ociera' sie penisem i jego nasienie znajdzie się NA ZEWNATRZ, na wargach sromowych i w ich okolicach ?

Nie ma takiej możliwości żeby tak zajść w ciążę. Aby zajść w ciążę plemniki muszą dostać się głęboko do pochwy. Nie doszukuj się ciąży tam gdzie jej nie ma.

A ja myślę że jest taka możliwość, jeśli tylko jego płyny zmieszają się z jej płynami, mogą dojść do wejścia pochwy i jakoś tam dalej powędrować. Dlatego to niebezpieczne.

Gość ludzik123
tak wlasnie powstal moj bratanek...

Gość JustynaKRKKKK
BN

Gość niemajacapojecie
No właśnie raz czytam, że się da , a raz nie... Sama siebie pocieszam tak, że przecież po to sperma ma taki wystrzał, żeby została 'wstrzelona' do środka....

Gość niemajacapojecia
nikt nic juz nie wie na ten temat?????

Gość kasia2020
hej mam pytanie i prosze o odpowiesz. Ocieralismy sie z moim chlopakiem przez spodnie to znaczy on je mial i ja on twierdzi ze nie mial wytrysku i ze nawet nie mial tego sluzu. Pozniej mowil mi ze jak byl pod prysznicem to sam sobie to zrobil i sie spotlkalismy i jak podal mi reke i jak na przyklad cos mial na reku lub jak juz ja umyl to czy przez podanie mi reki i pozniej ja np w domu dotknelam swoja to czy moge byc w ciazy?

Gość niemajacapojecia
nienienienie ;D na pewno nie będziesz w ciąży. spokojnie ;D żeby doszło do zapłodnienia plemniki muszą dostać się do pochwy, a do tego na pewno nie doszło ;)))))))))))))

Gość kasia2020
nie nie doszlo, ale robilam test i wyszedl negatywny tylko ze ja robilam test 5 dni po tym.

Gość kasia2020
wczesniej napisali mi ze moge byc w ciazy tak strasznie sie boje bo nie wspolzylam i zastanawiam sie jak to jest mozliwe ale triszke bol,i mnie brzuch na dole.

Gość niemajacapojecia
Zeby test byl wiarygodny robi sie go najwczesniej 10 dni po stosunku ;D

Gość kasia2020
no ale czy przez takie cos wogole mozna zajsc w ciaze?

Gość Dominikaariel
Nie przez takie coś nie można zajść w ciąże:) Plemniki to nie marines nie dostosowują się do każdych warunków wręcz przeciwnie wiele czynników je niweluję takie jak np. mydło i woda, które najprawdopodobniej Twój chłopak używał w trakcie mycia się pod prysznicem :) NA 100% nie mogłaś zajść w ciąże :)

Gość niemajacapojecia
a mi moze ktos jeszcze odpowiedziec?