Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sami-mam

Pytanko, do zorientowanych w temacie ciązy.

Polecane posty

Gość sami-mam

Witam, Mam do Was kochane PAnie pytanie... Okres zpożnia mi sie juz 4 dzień. JAkoś godzine temu na wkładce, zobaczyłam jakby brązowe plamienia. Myślałąm na początku, ze to okres. Ale jak sie przyjrzałam, to to sie rózni od okresu ma ciemniejszy kolor i jest bardziej zbita konsystencja. Czy to mozliwe, ze jestem w ciązy i stąd te plamienia? Bo teraz jak patrzyłam to wkładka czysta... Czy po prostu jakoś w dziwny sposób mi sie okres rozkreca.

Gość zamiast pytać
zrób test to się dowiesz.

Gość sami-mam
robiłam, dzis rano to mi nic nie wykazał. Ale ja w te testy nie wierze. Przy moim pierwszym dziecku, tez robilam test i pokazał ze nie ma ciązy a ja juz wtedy bylam w 5 tyg. Wiec na testy to ja biore poprawke.

Gość zamiast pytać
to zrób betę

Gość mamama27
myśle że ci się @ rozkręca - poczekaj do rana

Gość testująca
też tak uważam, ja niestety dosyć często tak mam :/ teraz też mi się okres spóźnia (33 dzień cyklu), tempka 37 rano pod językiem, wydzielina biała, jakby kleista i raz bywa wodnista a raz gęsta, no i suteczki bolą jak dotykam, zawsze bolały na okres po bokach. W środę do ginka bo testy wykazaly mi cień kreseczki którą tak na prawdę sobie wmawiam bo chciałabym żeby to była fasolka :)

ja tak miałam raz przed @ że przyszło brązowe cos, ustało i na następny dzień @