Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heoel

Boje się użyć tego leku ! Co robić ?

Polecane posty

Gość heoel

siemka mam 16 lat i leczę się na trądzik nie mam go dużo bo już prwie wyleczone ale zostały mi blizny i czasem coś tam wyskoczy . no i byłam ostatnio u deratologa i babka przepisała mi nowy lek Azitrox 500 . boje się go zażyć bo dużo w internecie pisze ludzi i miało działanie nieporządne i że jeszcze wieje mieli pryszczy . a ja nie chce mieć więcej ; ( co zrobić ? spróbować to zażyć ? mam 6 tabletek i przez pierwsze 3dni to mam zażyć po jednej tabletce a potem co tydzień mam zażywać po 1 ; /

Gość a taka jedna 264yy
pewnie pani doktor, dostaje kase od firmy farmaceutycznej za przepisywanie danych..nowych leków powiem szczerze to antybiotyk http://www.doz.pl/leki/p2942-Azitrox wiec jezeli przyniesie efekt to albo tylko na czas brania, albo wcale jak czytałas na foróm ja sama leczyłam tradzik.przeszłam kuracje izotekie, pół roczną, która kosztowałam mnie 1200zł, oprócz tego, przez te pół roku..efetem ubocznym u mnie był wysyp pryszczy, wyschniete usta, swiad skóry, przytyłam bo zatrzymywał mi wode itd ale pozbyłam sie tradziku i ciesze sie ładna cera..zarówno ja jak i moje kumpele:D, które to brały