Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka ona lichuteńka

głoduje

Polecane posty

Gość op111
Im częściej czytam kafe ,to jestem coraz bardziej rozczarowana,jak komuś brakuje na życie to jadą po nim jak po burej s..e

Gość taka ona lichuteńka
ooojj nie ma co sie przejmowac ..

Gość taka ona lichuteńka
ja mysle ze duzo ludzi ma tak ze nie starcza od 1szego do 1szego nie tylko ja ...nie wszyscy sa bogaci nie wszyscy maja dobra prace bo tak ten swiat jest skonstruowany

Gość taka ona lichuteńka
ja mysle ze duzo ludzi ma tak ze nie starcza od 1szego do 1szego nie tylko ja ...nie wszyscy sa bogaci nie wszyscy maja dobra prace bo tak ten swiat jest skonstruowany

Gość op111
Właśnie ,że jest się czym przejmować. Najbardziej krzyczą Ci ,co to niby kiedyś tak biedowali ,ale swoją determinacją doszli do czegoś.A ja myślę ,że gdyby faktycznie przeszli głód ,to okazaliby więcej zrozumienia...Owszem jest dużo ludzi ,którym nie starcza i niestety coraz więcej ich przybywa,a najbardziej boli ,kiedy bieda dotyka niewinne dzieci. Ludzie zamiast wieszać psy ,wsparlibyście chociażby na duchu,nie każdy biedny to wyłudzacz kasy ,który czyha na kafe ,żeby naciągnąć innych.

Gość nie pracujaca jeszcze
mi zostało dokładnie 43, 58 zł do świąt. Dobrze, że na święta chociaż do domu wracam... Nie dostałam stypendium z uczelni i wszystko się poszło yebać, za przeproszeniem. A teraz przed świętami wszystko droższe i jak przeżyć za tyle $ te 3 tygodnie? Szukam pracy, ale lipnie z tym. Nawet na głupią hostessę mnie nie chcą lub do inwentaryzacji :( Załamać się idzie lub spakować i wyjechać gdzieś, dokąd starczy mi kasy na bilet i tam żebrać, gdzie mnie nikt nie zna. Ehh...sorry, musiałam się wyżalić.

Gość taka ona lichuteńka
wiem cos o tym mam 20 zł i racunek jeszcze za czynsz nie zaplacony za grudzien ..a nie szaleje nie roztrwaniam jestem telemarketerka zarabiam od 715 do 1100 zł miesiecznie plus prowizje ktore wynosz czasem 50 zł czsem 300 zł wiec i tak czasem poza 1000 zł nie wychodze , o switach nie mysle bo beda tylko wtedy keidy zarobie dodatkowy grosz a na to perspektywy nie am ..chcialam tu zmaoznemu posprztac ale cos ucichlo .. heh

Gość op111
A ogłaszałAŚ się w gazecie,podchodziłaś osobiście do firm,biur?Myślę ,że na kafe nie znajdziesz osoby ,której mogłabyś posprzątać,ale liczy się cel i determinacja.Powodzenia.

Gość taka ona lichuteńka
nie to to tak pol zartem pol serio bylo :)

Gość taka ona lichuteńka
halo jest tu kto:D?