Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzka5390

co sadzicie o tych sukienkach?

Polecane posty

Gość jesssuuuu...
OMG!

Gość inniii556
ta druga wydaje mi się fajna, ale gdyby miała jakiś fajny kolor, np. bordowy

Zdecydowanie druga!!!!!!!!!!!!!! Ta pierwsza to jakiś koszmar - postrzępiony worek

Gość karo222
Właśnie pierwsza jest super, bardzo oryginalna, skromna, za to ta druga jak jakaś firanka. Pierwsza jest przynajmniej ciekawa- spróbuj, poprzymierzaj różne warianty (o ile masz możliwość przymierzyć przed kupnem), bo całkiem fajnie wygląda na zdjęciu a na żywo moze być pasztet:P

Gość karo222
Ja nie wiem, dla mnóstwa dziewczyn wesele = sukienka z błyszczącego materiału, jakichś atłasów albo niedajboRZe taft. I potem wszystkie wyglądają jak ryczące czterdziestki, jednakowo, na jedno kopyto. Idx w tej pierwszej tylko granatowej :D

Szczerze to ani jedna ani druga mi się nie podoba Ale jeśli już to druga Pierwsza to ni to pies ni wydra - coś na kształt świdra - jak mawiał jeden z moich profesorów:P Taka firanko-worek Ani figury nie podkreśla ani uroku nie dodaje Ten kto ją uszył nie postarał się Nikt tu nie pisze ze na wesele ma być błyszcząca sukienka Bez przesady Ważne by sukienka była stosowna do okazji Nie wiem ale w moim gronie dziewczyna w takiej kiecce zapewne była by wysmiana Toż to "wiocha" totalna:P