Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalaZolza989898

farbowanie włosów na jednolity kolor (blond)

Polecane posty

Gość MalaZolza989898

Witam! Piszę do Was dziewczyny, bo juz od wielu dni zastanawiam się co zrobić z włosami. Chciałabym żebyscie mi poradziły. Mój naturalny kolor włosów to ciemny blond (taki mysi), mam zrobione jasne pasemka rozjaśniaczem i jakiś 3 cm odrost. Chciałabym coś zmienić i pofarbować włosy na jeden kolor (popileaty blond - coś w tym kolorze) Tylko zastanawiam się jak to zrobić, żeby odrosty nie były żółte oraz jaka ewentualnie wybrać farbę? A może wybrac sie do fryzjera na pasemka? Pomóżcie! Pozdrawiam gorąco.

Gość Gosia_19861
najlepiej jakbyś wybrała się do dobrego fryzjera, ktory wytłumaczy Ci co i jak należy nalożyć aby wyszedł taki kolor jaki chcesz. osobiście nie polecam popielatego blondu lepsze są naturalne blondy, takie sloneczne, osobiście też mam swoje wlosy koloru ciemny blond a farbuje się na naturalny blond i fajnie to wyglada, farbuje się u fryzjera (mam pewnośc jaki kolor wyjdzie) i musze Cie uprzedzić ze na poczatku na takich włosach wychodzi kolor troche bardziej żółtawy niż taki jaki wybrałas, ale z czasem wyjdzie taki jaki chcesz ( ja uzywam tez szamponu z odżywką do wlosów blond taki który nadaje platynowy kolor, zeby wlosy nie robiły się żółte)

Gość MalaZolza989898
Dzieki, poczytam :)

Gość madziora hmm..
nie ma sprawy tam też był jeszcze jeden artykuł o farbowaniu włosów albo i ze dwa to sobie zobacz, tak poza tym codziennie nowe są artykuły więc polecam czasem się przydaje:)

Gość madziora hmm..
jakbys była zainteresowana na stronie jest również konkurs w którym wygrywa najaktywniejsza użytkowniczka

Gość tuśka19
ja radze nie eksperymentować, sama tak się załatwiłam farbowaniem na własna rekę że wyglądałam jak miotła - kolor wyszedł żółty jak nie powiem co

Gość Malazolza989898
siedzę sobie teraz i czytam różne fora i chyba trochę przyoszczędzę i wybiorę się do fryzjera. Szkoda, że nie mam znajomej fryzjerki :(

Gość a ja a ja wiem na 100% ze
jesli masz blond wlosy pasemka beda ladnie wygladaly! a z farbami jest roznie czasem odrost widac juz po kilku dniach. i jeszcze jedno obojetnie jak zrobisz i bedzie troche za zoltawo jak dla ciebie: uzyjesz fioletowej plukanki i bedzie ok

Gość gość
blond jest teraz modny!

Rewelacyjne blondy robią dziewczyny z salonu In Harmony, polecam serdecznie - zaufałam im ponad rok temu i korzystam z ich usług do tej pory 🙂