Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napiszcie cos cokoolwiekk

maluch i chore ZATOKI -czy któras mama tego doswiadczyła

Polecane posty

bo załamania jestem kresu

Gość dzieci nie mają jeszcze
wykształtowanych zatok, zwłaszcza te malutkie dzieci, mówisz o przestrzeni nazywanej przez niektórych "sitówką", co może dawać objawy. LAryngolog - ot co. Co ci da doświadczenie innych mam, każdy przypadek jest indywidualny i nie my a lekarz powinien ci pomóc.

Gość .....amma.....
moja córa jak miała roczek t leżała w szpitalu na zapalenie sitowia(zatok). Oko miała całe sine i spuchnięte. Obyło się bez cięcia ale strachu co się najadłam... nie wiem jak u ciebie sprawa wygląda i ile dzieciaczek ma lat ale córa ma już 4 i tylko albo raczej aż dwa razy jej się to przytrafiło. Jak ma katar to ganiałam za nią z fridą non stop i nie było zmiłuj się.

moja ma 3 lat i prawda jest taka ze pediatrzy rozkładaja bezradnie rece dzisiaj mam pryw.laryngologa ale juz u niego bylismy ma KATAR ale taki ze normalnie nie funkconuje w nocy charczy furczy i chrapie jak stary dziad co wiecej ma bezdechy połyka TE FLEGME I MA NIEKONCZACY SIE KASZEL ( a osłuchowo czysto !) dziennie mamy pobudke ook 5,30 i godzinny hard core -kaszel jakby miała płuca wypluc dziecko sie tak meczy a widze ze lekarze są bezrdani czego sie boje ze dzisiaj jej prezpiszxąSTERYDY a tego zawsze chciałam uniknac -ja stara baba mam okropne doswiadczenia z nimi a co dopiero taki maluch

Gość luizzzzzzzzzzaaaaaaa
JA mialam problem z maluchem 9 miesiecznym ktory przez 3 miesiace mial zapchany mos az trafilam na super lekarke ....oczywiscie prywatnie i zalecila mi tak .... rano mucofluid i po 15 minutach sciagnac fridą po drugim jedzeniu do nosa2 kropelki ( antybiotyk do oczu ) Biodacyny dziwne mi sie wydawala ze do nosa podawac krople do oczu ale podawalam po obiedzie znou 2 kropelki bidacyny i przed spaniem nasivin soft i synek spi jak ta lala po trzech dniach podawania - oczywiscie przed kazdym podaniem leku sciagam mu frida

no własnie ja tez podawałam biodacyne poprawa jest w w trakcie jak przestaje podawac -nawrót