Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wysoki 30 latek - Łódź

Pokocham Sexowna Cycatke

Polecane posty

Hej wszystkim Paniom mam 30 lat jestem z Łodzi i bardzo chciałbym poznać kobietkę w wieku 25 - 35 lat z okolic Łodzi które charakteryzują się smukłą figurą i dużymi pięknymi jędrnymi piersiami. Od zawsze chciałem być z taką kobietą i postanowiłem wiele lat temu że pokocham taką wybrankę do końca życia pochodzę z dobrej rodziny gdzie kobieta jest szanowana i kochana marzę o tym by poznać dziewczynę mądrą, inteligentną, zwariowaną i pełną uśmiechu ale zarazem szczupłą charakteryzującą się pięknymi nieprzeciętnie dużymi jędrnymi piersiami jeśli zagląda tu jakaś śliczna Księżniczka o pięknych piersiach proszę o kontakt gg 2756160 proponuję rozmowę, wymianę fotek, spotkanie jedno drugie dziesiąte, zaręczyny i ślub a w między czasie dużo namiętnego sexu w którym do woli będę mógł masować pieścić i całować przewspaniałe piersi swojej wybranki. Wiem co niektórzy powiedzą lub pomyślą ale nie nie chcę ożenić się z cyckami bo to po pierwsze cysie są a nie cycki a po drugie bym mógł być zawsze przy niej i nigdy już nie myśleć o innych kobietach chcę by moja wybranka miała to o czym zawsze marzyłem smukłe ciało, wspaniały charakter, buzię z wielkim uśmiechem i piersi tak wspaniałe że będę mógł myśleć tylko o niej przez całe moje życie w końcu każdy dobiera się pod względem jakiś swoich kryteriów więc jeśli marzysz o facecie szczerym, uśmiechniętym, wysokim, zwariowanym i takim który nie lubi się nudzić trzeźwo stąpa po ziemi i pragnie być przykładnym wiernym mężem na całe życie odezwij się jeśli pasujesz do opisu mojej wymarzonej kobiety. Proszę wszystkie panie o wysyłanie majla ze zdjęciami na fex7777@gmail.com i kontaktem do siebie ja również podeśle swoje fotki lub rozmowę na gg. Pozdrawiam wszystkich i całuję namiętnie wszystkie kobiety gdyż tylko dzięki ich istnieniu faceci się jeszcze nie powyrzynali w pień na tej ziemi.

Gość ORGASM 2nd MASTER
:) chętnie poznam Panią mikołaj na bajkach zawsze żona mikołaja miała obfite piersi :)

Gość CYCEK MASTER
Ja też chce cycatke :P

Gość FAJNA LOLA
Hej 30stek z Łodzi ;) jaki rozmiar byś chciał pokochać :P wysłałam fotke na majla ;)

Gość Miła28
Wydajesz się materiałem na chłopaka pisze na gg odpisz :)** 85D

Gość PIKULKA29
Fajna fotka ale ja mam ładniejsze :)

Gość Figlarna 38
No pięknie tyle się naszukałam a tu proszę hop jak marzenie :) Buziaki wysoki choć pokochaj moje śliczne wdzięki ;) fotke już wysłałam mam nadzieje że się odezwiesz:)****

Panie piszcie :) pragnę mieć tą jedyną na całe życie

Gość Nunia9
eee tam ja w to nie wierze :P

Gość LALKAMINI
Ja chętnie cię poznam :)

Gość goin
i co? chyba zartujesz ze któras fotke wysle