Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewunia227

Wypadanie włosów po rozjaśnianiu

Polecane posty

Gość ewunia227

Witam jakieś 5, 5 miesiąca temu rozjaśniałam robiła mi to fryzjerka w domu ( moja koleżanka pracująca w zakładzie fryzjerskim ) rozjaśniała mi włosy co 3 miesiące oczywiście tylko odrosty. Rozjaśniam włosy od 3 lat. Ostatnio po rozjaśnieniu i umyciu włosów a następnie po delikatnym ich pociągnięciu w rękach zostawały mi włosy jak po chemii. Koleżanka powiedziała że to normalne że tak zawsze mi włosy wypadały, ale to nieprawda bo nawet mój maż nigdy nie widział żeby mi tak włosy wypadały bo mi nigdy włosy nie wypadały( oczywiście przy suszeniu lub czesaniu parę włosków wypadło ale to normalne) garściami. Myślałam że będę łysa, ale po wysuszeniu już ani jeden włos nie wypadł nawet jak ciągnęła. Teraz mam mega odrost i chciałabym wrócić do swoich naturalnych ale że mam już sporo siwych mimo że mam 29 lat a mój kolor to ciemny blond taki mysi pomyślałam że przyciemne włosy i zrobię jeden ciemny blond i jeden jasny żeby od razu nie robić tak drastycznej zmiany, ale szczerze boję się że dalej będą wypadać i że się połamią i że zostanę łysa. Poradźcie może też ktoś kiedyś tak miał, a może fryzjerka przetrzymała rozjaśniacz i tak się stało? Błagam o pomoc bo mam farbować w sobotę ale mam coraz większego stracha, i gdyby nie siwe włosy to chyba dałabym sobie spokój.