Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaaa292

Brakuje mi mojego byłego chłopaka . ;(

Polecane posty

Gość Kasiaaa292

Cześć .... dwa miesiące temu rozstałam się z moim (byłym) chłopakiem ....;/ Bardzo za nim tęsknie chociaż mnie bardzo zranił .... :( Od pewnego czasu wszystko się po między nami psuło .... Mniej czasu spędzaliśmy razem , a jak już ze sobą gadaliśmy to był taki zimny w stosunku do mnie . :( Ciągle o nim myśle i nie dam rady przestać ... po mimo tego jak mnie czasami traktował i tego że nie jesteśmy już razem ja nadal go kocham . ;( Poradzicie mi co moge zrobić , żeby o nim zapomnieć?

Gość rtrttyrtty
tylko czas..

Gość alifaweligs;ijvngaePIg
Nie przejmuj sie, ja mam podobnie tylko ze minelo juz pol roku, on dawno ma inna dziewcyzne a ja nie moge sie pozbierac, tez mnie zranil, zdradzil oszukiwal. Widzisz, musisz poprostu znaleźć w sobie tyle siły i wiary w siebie zeby uznac że zasługujesz na kogoś kto będzie traktowal Ciebie dobrze, bo w związku ludzie powinni kwitnąć, a nie płakać, denerwować sie i czuc się poniżonym. Potrzeba czasu, nawet bardzo duzo. I nie wierz w to ze najlepsze pocieszenie to nowy chlopak, uwierz mi ze jak ten nowy bedzie chcial Cie pocalowac albo sie z Toba bzykać to najprwdopodobniej spierdolisz mu z łózka albo bedziesz miala odruch wymiotny. Dluga droga przed Toba ale dasz rade :)

Gość alifaweligs;ijvngaePIg
Nie przejmuj sie, ja mam podobnie tylko ze minelo juz pol roku, on dawno ma inna dziewcyzne a ja nie moge sie pozbierac, tez mnie zranil, zdradzil oszukiwal. Widzisz, musisz poprostu znaleźć w sobie tyle siły i wiary w siebie zeby uznac że zasługujesz na kogoś kto będzie traktowal Ciebie dobrze, bo w związku ludzie powinni kwitnąć, a nie płakać, denerwować sie i czuc się poniżonym. Potrzeba czasu, nawet bardzo duzo. I nie wierz w to ze najlepsze pocieszenie to nowy chlopak, uwierz mi ze jak ten nowy bedzie chcial Cie pocalowac albo sie z Toba bzykać to najprwdopodobniej spierdolisz mu z łózka albo bedziesz miala odruch wymiotny. Dluga droga przed Toba ale dasz rade :)

Gość rtrttyrtty
tylko czas..

Kasiaaa292 :( Staraj sie nie myśleć o nim, zajmij się czymś co bardzo lubisz robić, może całkiem nie zapomnisz o nim, ale mniej bedziesz myślała

Kasiaaa292 :( Zajmij sie rzeczami które bardzo lubisz robić, może całkiem nie zapomnisz o nim, ale Będziesz mniej myślała o nim.

Kasiaaa292 :( Zajmij sie rzeczami które bardzo lubisz robić, może całkiem nie zapomnisz o nim, ale Będziesz mniej myślała o nim.

Gość Kasiaaa292
ol-lala - Twoja wypowiedź jest głupia i bezsensowna -.- No tak może to coś da . Nie wątpie będzie trudno .. ;/ Ehhh za niedługo ma urodziny ... co mam zrobić ? olać to czy nie zniżać się to takiego poziomu ... ? A jeżeli mam zadziałać to jak ? ;|

Gość ida29
przedewszytkim nie reaguj na to ze ma niedlugi urodziny nie ponizaj sie bo tylko bedzie gorzej, jesli ma inna daj sobie z nim spokoj ja sobie tlumaczylam ze widocznie to nie byl ten, jest ciezko ale zapisz sie np na fitnes , poprawisz figure i rozladujesz emocje - goraco polecam

Gość Kasiaaa292
Może ... byliśmy ze sobą przez 3 lata i głupio teraz tak olać jego urodziny ... ;/ Już sama nie wiem co mam robić... rozmawiałam z przyjaciółką to ona stwierdziła , że dobrze że z nim już nie jestem bo to nie był chłopak odpowiedni dla mnie ...ale też stwierdziła , żebym nie zniżała się do jego poziomu i złożyła mu życzenia ...;//