Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorzka-kawa

popieprzona historia:(

Polecane posty

Gość gorzka-kawa

witam,mam problem,wiem ,ze większośc ludzi mnie tu wyśmieje...poznałam pewnego mężczyznę około 50 tki,sama jestem po 40tce.mężczyzna wprowadził się kilka miesiecy temu ,do mojego miasta,gdy go poznałam uderzyło mnie to ,że jest bardzo podobny do roberta janowskiego ,w rozmowie dalszej powiedział mi ,ze jest bratem roberta,ale przyrodnim ,przyjechał do polski z berlina,że jego ojciec leży w szpitalu w naszym miescie,musi sie nim zając itd.znajomosc nie była długa,tak jak się nagle pojawił ,tak samo szybko zniknął,pomogłam mu na ten czas znalezc mieszkanie,wynajął go od mojej przyjaciółki,niestety znikając nie zapłacił,razem z nim zniknęło kilka rzeczy...wiem jestem idiotką ,ale jeszcze się łudzę ,dopiero teraz przyszło mi do głowy by cos poszperac w internecie i poszukac chociażby informacji czy robert janowski ma brata,nie wiem nic nie mogę odnalezc na ten temat ,czy może wy słyszeliscie cos na ten temat ,czy może zle szukam? pomózcie

Gość strzałka :)
wkręcił Cię - proste. niestety dałaś się zrobić jak naiwna gówniara, szkoda, że koleżanka na tym ucierpiała :( pewnie facet zrobił tak już nie jedną kobietę w balona...

Gość miseczka z ryzem
dziewczyno ja cie nie wysmieje, ale rece mi opadly.....jak mozna byc tak naiwna? dlaczego nie poprosilas o dokument przy wynajeciu mieszkania? przeciez w ten sposob zaryzykowalas swoja reputacje u kolezanki reczac za czlowieka, ktorego nie znasz....teraz pozostaje ci tylko napisac maila do pana janowskiego z opisem sytuacji, pytaniem czy ma brata i poproszeniem o zwrot kosztow mieszkania.

Gość gorzka-kawa
niestety macie rację ,czuję się idiotka

Gość wektra1010
ja patrzyłem ,ale o nim mało pisze ,nie wiadomo czy ma brata czy nie ,ale może tak byc ,ze ma kto wie

Gość DruidMorales
a ha ha ha ha kobiety po 40-tce to na każdy bajer się nabierają i na każdego członka lecą

Gość gość
Tan klient mieszka w Świnoujściu (podobny jest do Roberta) Gra na molo w heringsdorfie - DE ok. 5 km od Świnouujścia. Wszytskim mówi że jest jego Bratem (troszkę zniszczony alkoholem) Przyznał się że mieszkał w Berlinie. Mieszkam w Świnoujściu i go widuję (Jest duże prawdopodobieństwo że mówimy o tym samym człowieku)

Gość gość
Robert ma brata Adriana - mieszka od wielu lat w Wołominie z żona i dwójka dzieci.

Gość gość
Ma brata;) jest lekarzem :-)

Gość gość
a czy Robert Janowski ma może siostrę Beatę Janowską??????

Gość gośćIP
Skąd ta informacja o Adrianie z Wołomina??

Gość swinoujscie
Ten facet mieszka w Swinojsciu i dalej oszukuje kobiety. Bedzie gral w tym roku na promenadzie na akordeonie

Gość gość
informacja o bracie z wołomina od kolegi z pracy - Adrian pracuje w ministerstwie sprawiedliwości.

Gość gość
A co to za znajomy(a) z MS??

Gość gość
Bywam czesto w Swinoujsciu. Ten facet chcial mnie tesz oszukac. Po jakims czasie przyznal sie, ze nie jest bratem Janowskiego.

Gość Anna

Dokładnie jest brat Adrian swego czasu mieszkał na warszawskim bemowie