Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialyfacett

Ktora z was miala sex z niesmialym facetem?

Polecane posty

Gość niesmialyfacett

jak bylo?

Gość po co tyle czasów
miałam ale ten niesmiały miał ochotę po alkoholu i był świetny na "sucho" był nieprzystępny, chłodny i sztywny

Gość po co tyle czasów
fajnie, ale jak się napił ze mną wódki, za "sucho" był zimny, nieprzystępny i sztywny :O

Gość Isia UK
a co to za roznica czy nieśmiały ? nieśmiali ludzie są na początku jak kogos nie znają. moj byly był z początku bardzo nieśmiały, ze sama musialam go podrywac. a co sie potem okazalo ? ze tak mnie w lozku zdominiwał ze nie mialam nic do gadania.. :P

Gość on31l
w łóżku nieśmiałość mija wiem coś o tym :)

Gość tylkoalboazzanaddto
on 31- popieram :)

Gość napalona---
Ja mialam kozaka , a w lozku okazalo sie ze nie wiedzial jak sie do tego zabrac . Na dodatek mial malego . Najgorszy sex :/ Feee

Gość chętny na trójkat
Większa tragedia chyba to śmiały facet i mala pyta :> nieśmiały się może przełamać...i zerżnąć lepiej niż od innych bo mu się spodoba :> chyba każdy był prawiczkiem /dziewicą wiadomo jak to wygląda

Gość Isia UK
tacy kozacy są najgorsi wlasnie ;) znam to z doswiadczenia i z opinii moich kolezanek. kozaczyli jacy oni nie są a co sie potem okazywało ? ze ci spokojni byli o niebo lepsi. ;)

Gość patyk30
ja mialem z kilkoma i jestem niesmialy i szczerze chyba z jedna byl taki na full wypas z reszta bylo ok ale z ta nie do porownnania (a nie byla ta najladniejsza ) chyba ze wzgledu ze byla bardziej dominujaca lubila przejmowac inicjatywe wiedziala czego chce i mi to mowila bez ogrodek i niestety tylko takak jedna mi sie trafila raz na wakacje i szczerze lubilem to ale 2 takiej nie poznalem

Gość gość
a ja własnie najlepsze seksy miałam z tymi przebojowymi. nie z tymi pseudo kozakami, ale z przebojowymi, pozytywnymi facetami :) retyy jak oni potrafią rozpalić... a ci spokojni to nudni są, że hej...po 10 minutach zasypiam

Gość gość takki
nieśmiałośc wynika z kompleksów i obawą przed odrzuceniem w łóżku, kiedy już jest zgoda i akceptacja nieśmiałości nie ma

Gość gość
Ja i było bosko...

Gość mloda24_o
Nieśmiały facet wydaje się być nie ciekawy na pierwszy rzut oka, ale osobiście trafiłam na takiego na imprezie u koleżanki. Najpierw jedna impreza, fajnie się gadało, ale nie był zbyt otwarty. Potem była jeszcze jedna + trochę alkoholu i bawiłam się z nim świetnie. Na koniec wylądowałam z nim w łóżku, było super :) Taki nieśmiały, tajemniczy facet może się okazać super gościem. Chodzimy ze sobą już prawie 1,5 roku. Tylko trzeba pomóc mu tę nieśmiałość z siebie zrzucić ;)