Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogubiłam się już sama

cykl,owulacja,itd

Polecane posty

Gość pogubiłam się już sama

Dziewczyny,sama juz nie wiem...ostatni @ miałam 11.11 moje cykle trwaja 29-30 dni. Teoretycznie więc, powinnam być krótko przed nastepnym. Byłam w toalecie i teraz mam sporo owulacyjnego śluzu-przeźroczystego gęstego,jak białko. Czyżby owulacja sie przestawiła? Wobec tego,kiedy powinnam dostać @? Druga sprawa-może któraś opisać dokładnie jak wyglada śluz w poszczególnych fazach cyklu? No i jeszcze-czy obecność tego śluzu w 100% świadczy o tym,że był to cykl owulacyjny?

Gość ljkaiooka
tez podbijam temat może ktoś coś napisać na temat ?

Gość podnoszepodnosze
Jw

Gość nie chce mi sie wymyslac
obecność śluzu nie zawsze świadczy o tym, że była owulacja.O tym czy się odbyła ma wpływ również temperatura, szyjka macicy, jej ustawienie. Owulacja jak najbardziej mogła ci się przesunąć, a to kiedy dostaniesz @ zależy od tego jak długa jest twoja faza lutealna,prawidłowa to 10 - 14 (ale tu mogę sięmylić) dni i po tym okresie czasu powinna przyjść @.

Gość panimikolajowa
Być może pod wpływem np stresu czy przeziębienia fazy cyklu Ci się przesunęły. Jak chcesz obserwować swoje ciało to może zaopatrz się w mikroskop owulacyjny. Będziesz mogła potwierdzić swoje interpretacje