Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotka65656456

pomysł na prezent dla faceta -brak kasy

Polecane posty

Gość migotka65656456

ja... nie mam kasy.. nic... macie jakiś pomysł co można dać, zrobić..nie wiem już sama... na mikołajki dla faceta ?

Gość migotka65656456
he he bez kitu myślałam o laurce ;) ale nie mam pojęcia co w niej napisać..kurde żebym chociaż kredki miała hehehe a tu szkoła dawno skończona więc takich rzeczy w domu nie ma :) masakra

Gość marchewka_1992
ja też nie mam za bardzo kasy, zostało mi 15 zł i myślałam żeby zrobić jakieś ciasteczka fajne i je łądnie zapakować..bądź jego ulubione ciacho :) Pewnie się zdziwi bo nie robilismy sobie prezentów na mikołaja, ale to tylko taki drobiazg

Gość Pedro Rizzo
ja mam pomysł, przecież to oczywiste jaki można zrobić prezent dla faceta. przecież to proste jak drut...i na pewno będzie zadowolony i happy

Gość migotka65656456
ja w ogóle zapomniałam że dziś mikołaj.. koło 19stej wraca do domu i pewnie nic ode mnie nie dostanie..nie jestem za bardzo pomysłowa i kurde jak się nie ma kasy to się chyba nic nie wymyśli.. chociaż te 20 zł by się przydało..

Gość Pedro Rizzo
migotka - ile masz lat?

Gość migotka65656456
Pedro Rizzo wiem co pewnie masz na myśli, ale to nie będzie nic oryginalnego

Gość migotka65656456
a jakie to ma znaczenie ile mam lat ?

Gość Pedro Rizzo
bo jak masz 20+ to powinnaś wiedzieć jakie prezenty najbardziej cieszą facetów. a jak nie wiesz, to przykro mi

Gość migotka65656456
Pedro Rizzo wiem co cieszy facetów, ale mój facet nie musi czekać na takie prezenty cały rok : ]

Gość Pedro Rizzo
ale jak dostanie jeszcze jeden, bez konieczności odwalania wcześniejszych szopek to będzie mu miło

Gość migotka65656456
nigdy nie odwala szopek :) dobra nie będę tu nikomu wmawiać jak jest więc dla świętego spokoju się zapytam co do tego ??

Gość Pedro Rizzo
drugi raz jak juz po pierwszym odpocznie...ewentualnie skocz mu po piwo jeśli pija. najprostsze rozwiązania w przypadku facetów są najlepsze

Gość migotka65656456
dobra dzięki za rady ;)

Gość Pedro Rizzo
zawsze możesz czekać, aż jakaś dziewczyna Ci tu co s doradzi, będziesz miała satysfakcję, że bardziej kreatywnie, ale chłop będzie mniej zadowolony. to Ty już wiesz, jaki efekt chcesz uzyskac

Gość Lauraaa93'
Pedro Coż za "wymyslne" rady padłam..

Gość migotka65656456
ja Cię... dobrze, że mój facet nie ogranicza się tylko do tego co piszesz.. widać jest inny niż Ty.. właśnie wolałaby aby się ktoś inny wypowiedział nawet kobieta..

Gość Pedro Rizzo
Laura - a ona prosiła o wymyślne rady, czy o rady które będą fajne dla jej faceta?

Gość migotka65656456
ale ja nic nie pisałam wcześniej, że mój facet jest z tych facetów co pije piwo.. więc chcę jakiś fajny pomysł na coś małego i drobnego..coś śmiesznego nawet...cokolwiek..

Gość Pedro Rizzo
migotka - ja się nie ograniczam. jasne lepiej niech się wypowie kobieta. zrobisz/kupisz mu jakiś badziew, on oczywiście z grzeczności uda szczęśliwego, a Ty będziesz miała wrażenie, że jesteś super pomysłowa:D

Gość migotka65656456
Pedro Rizzo ale Ty teraz masz wrażenie, że podsunąłeś mi super pomysł nie ?? mój facet m na co dzień to o czym piszesz i to nie raz i nie dwa i nie będę oryginalna jak mu wyskoczę z czymś takim dobra nieważne..nie dostanie nic bo i tak nie mam kasy a widać bez kasy tylko można dać swoją dupę żeby facet był zadowolony.. :o

Gość Pedro Rizzo
nie mam wrażenia, że podsunąłem super pomysł, natomiast wiem, że podsunąłem pomysł który spełnia jeden wymóg - facet jest po takim prezencie zadowolony...silicie się na oryginalne prezenty, bo się wam wydaje, że skoro takie lubicie to faceci też, ale prawda jest inna. po prostu zastanów się jaka jest funkcja prezentu - powinien się bardziej cieszyć obdarowany, czy dający, że daje jakiś fajny prezent?

bez kasy raczej trudno będzie Ci coś wymyślić, oczywiście możesz się szarpnąć na jakąś drobnostkę, na pewo jakiś ciekawy gadżet za niewielkie pieniądze znajdziesz w jakimś elektronicznym sklepie np medialux są bardzo dobre ceny , do tego super kolacja przy świecach i miły wieczór gwarantowany, bez wielkich środków

Gość dsffdsfsd
loda mu zrób . Ewentualnie zapakuj sie w dużą paczke nago ..