dziewczynka z gaju oliwnego 0 Napisano Grudzień 6, 2011 Nie mogę przestać myśleć o chłopaku, którego zobaczyłam, o jego twarzy a raczej tym co z niej zostało. Widziałam już wiele rzeczy, ale dziś dosłownie mnie zamroczyło, uderzenia gorąca i poszło...Zastanawiam się jak ja jutro wrócę do szpitala i nie wiem czy wziąć wolne... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczynka z gaju oliwnego 0 Napisano Grudzień 6, 2011 Nie, ale mam jeszcze czasami zajęcia w prosektorium. Uczę się nowych rzeczy i dziś chyba nie był mój dzień... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotka za kierownicą 0 Napisano Grudzień 6, 2011 a co tam ciekawego widzialas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iwan wladimirowicz palmow Napisano Grudzień 6, 2011 jak to na ch...?żeby się móc na kafe chwalić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fereroooo Napisano Grudzień 6, 2011 masz dziewczyno jakies kompleksy ze musisz w kazdym mozliwym miejscu zaznaczac co studiujesz? Mysle ze klamiesz, sama studiuje na uniwersytecie medycznym, znam bardzo wielu studentow medycyny i zaden nie jest taki pusty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestes patologiem Napisano Grudzień 6, 2011 dlaczego nie odpowiadasz?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestes patologiem Napisano Grudzień 6, 2011 dlaczego nie odpowiadasz?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczynka z gaju oliwnego 0 Napisano Grudzień 6, 2011 Nie musisz mi tłumaczyć co jest a czego nie ma filozofko. Zostałam przydzielona do sekcji i musiałam w niej uczestniczyć. Nie są to zajęcia takie jak na studiach kiedy ogląda się rękę czy kawałek nogi. Nie bywam na nich często, bo głównie asystuję przy stole chirurgicznym. Tyle w temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczynka z gaju oliwnego 0 Napisano Grudzień 6, 2011 Nie musisz mi tłumaczyć co jest a czego nie ma filozofko. Zostałam przydzielona do sekcji i musiałam w niej uczestniczyć. Nie są to zajęcia takie jak na studiach kiedy ogląda się rękę czy kawałek nogi. Nie bywam na nich często, bo głównie asystuję przy stole chirurgicznym. Tyle w temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adalis86 0 Napisano Grudzień 6, 2011 Kolejni znawcy Podczas specjalizacji z chirurgii są zajęcia w prosektorium!!!!!!!!!!! To na trupach uczysz się podstawowych technik chirurgii, widzisz wnętrzności człowieka Dziwne by było gdyby od razu dali skalpel i kazali ciąć żywego człowieka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lajna82 0 Napisano Grudzień 6, 2011 wybaczcie, ale tyle jadu i wylewającej się żółci nie słyszalam od dawna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adalis86 0 Napisano Grudzień 6, 2011 Podczas specjalizacji z chirurgii są zajęcia w prosektorium Na trupach uczą się technik chirurgii a nie na żywych ludziach Dopiero jak umieją już dobrze kroić dostają skalpel na sali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adalis86 0 Napisano Grudzień 6, 2011 Podczas specjalizacji z chirurgii są zajęcia w prosektorium Na trupach uczą się technik chirurgii a nie na żywych ludziach Dopiero jak umieją już dobrze kroić dostają skalpel na sali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach