Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczynka z gaju oliwnego

Dziś pierwszy raz zwymiotowałam przy stole sekcyjnym...

Polecane posty

Nie mogę przestać myśleć o chłopaku, którego zobaczyłam, o jego twarzy a raczej tym co z niej zostało. Widziałam już wiele rzeczy, ale dziś dosłownie mnie zamroczyło, uderzenia gorąca i poszło...Zastanawiam się jak ja jutro wrócę do szpitala i nie wiem czy wziąć wolne... :O

Gość iwan wladimirowicz palmow
jak to na ch...?żeby się móc na kafe chwalić

Gość fereroooo
masz dziewczyno jakies kompleksy ze musisz w kazdym mozliwym miejscu zaznaczac co studiujesz? Mysle ze klamiesz, sama studiuje na uniwersytecie medycznym, znam bardzo wielu studentow medycyny i zaden nie jest taki pusty

Gość jestes patologiem
dlaczego nie odpowiadasz?:)

Gość jestes patologiem
dlaczego nie odpowiadasz?:)

Nie musisz mi tłumaczyć co jest a czego nie ma filozofko. Zostałam przydzielona do sekcji i musiałam w niej uczestniczyć. Nie są to zajęcia takie jak na studiach kiedy ogląda się rękę czy kawałek nogi. Nie bywam na nich często, bo głównie asystuję przy stole chirurgicznym. Tyle w temacie.🖐️

Nie musisz mi tłumaczyć co jest a czego nie ma filozofko. Zostałam przydzielona do sekcji i musiałam w niej uczestniczyć. Nie są to zajęcia takie jak na studiach kiedy ogląda się rękę czy kawałek nogi. Nie bywam na nich często, bo głównie asystuję przy stole chirurgicznym. Tyle w temacie.🖐️

Kolejni znawcy Podczas specjalizacji z chirurgii są zajęcia w prosektorium!!!!!!!!!!! To na trupach uczysz się podstawowych technik chirurgii, widzisz wnętrzności człowieka Dziwne by było gdyby od razu dali skalpel i kazali ciąć żywego człowieka

wybaczcie, ale tyle jadu i wylewającej się żółci nie słyszalam od dawna.

Podczas specjalizacji z chirurgii są zajęcia w prosektorium Na trupach uczą się technik chirurgii a nie na żywych ludziach Dopiero jak umieją już dobrze kroić dostają skalpel na sali

Podczas specjalizacji z chirurgii są zajęcia w prosektorium Na trupach uczą się technik chirurgii a nie na żywych ludziach Dopiero jak umieją już dobrze kroić dostają skalpel na sali