Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna ..ja

Tesknie za nim...czy odezwac sie?????

Polecane posty

Gość samotna ..ja
skad wiesz/?????

Gość samotna ..ja
tesknie za nim coraz bardziej :( moze powinnam mu napisac...po co do mnie pisze skoro ostatnio powiedzial ze niechce zemna byc itp... zeby mi dal spokuj :(?????

Gość samotna ..ja
jak sadzicie?

Gość .ojjjkkkk
olej go. mialam kiedys podobnie i na poczatku bolalo, ale musisz olac.

Gość .ojjjkkkk
nie ponizaj sie. na prawde, nie warto po takich slowach. teraz to niech sie w dupe pocaluje

Gość samotna ..ja
.ojjjkkkk wiem ze powiedzial mi raniace slowa.. ale odezwal sie i pisze ..fakt ze raz dziennie ale aktualnie nie ma go w kraju... sama nie wiem... moze poczekac co bedzie dalej>

Gość samotna ..ja
ja tez mu mowilam nie raz przykre slowa... nie wiem co robic???zadzwionic pierwsza???? pisac co znami>?czy zostawic tak jak jest>

Gość wrzuc na luz
i tyle.kazdy ci to pisze a ty dalej swoje. wogole nie czytasz odp innych tlko ciagle pisac czy nie. zenua

Gość kloskaopa
moj nie milczy tak do konca w prawdzie, bo wysyła mi sygnały....ale im dłuzej on tak sie zachowuje, to mi się mniej chce z nim byc....takze jeszcze pewnie z dwa tygodnie i zapomne- nie wiem dlaczego olewajstwo facetów własnie mnie od nich odsuwało.Dla mnie to akurat dobre:)

Gość karina_a
nie wiem co było dalej więc odpowiadam ci tylko na to, co napisałaś na początku dyskusji. Otóż...jeśli mężczyzna jest zakochany, jeśli zależy mu na kobiecie to z nią będzie, będzie się starał z nią być mimo wszystko. Mężczyzna jeśli odchodzi i się nie odzywa to daje ci jasny przekaz żebyś dała mu spokój. To, że bedziesz sie z nim próbowała ciągle kontaktować jeszcze bardziej odepchnie go od ciebie. Zobaczysz. 2,5 roku to spory czas. Albo się odkochał, moze kogoś poznał. Jeśli nie chce w ogole z toba byc i odszedl bez słowa to czy warto na kogoś takiego czekać. Przecież winien ci jest chociaż pare slow wyjaśnien. Wiem, ze moge sobie pisać, ale ja tez byłam w takie sytuacji. Mój był odezwal sie po pol roku. Juz go nie chcialam.

Gość samotna ..ja
ale on nie odszedł bez slowa wyjasnienia... powiedzial ze ma dosc klotni ..i ze nie pasujemy do siebie bo sie klocimy... przez te 3,5 tyg od rozstania widzielismy sie i jakis tam kontakt mielismy ale to ja zazwyczaj pisalam i dzownilam...ale od ostatniego spotkania..gdy powiedziałam mu ze zawiodl mnie i ze nie zapomne mu tego nagle zaczal sam pisac do mnie... dlatego nie rouzmiem go :(

Gość samotna ..ja
kto mi doradzi co mam zrobic zeby zebysmy do siebie wrocili??

Gość to jest obsesja
praca nad soba , jesli sie klociliscie to jakas przyczyna tego byla i ona sama nie zniknie ot tak sobie. i nawet jak wrocicie do siebie to chwile bedie fajnie a potem znowu klotnie.

Gość samotna ..ja
ale ja juz nie chce sie z nim klocic... zrobilabym wszystko teraz zeby sie tylko nie klocic :( ale nie wiem co juz robic zeby bylo ok..

Gość to jest obsesja
dlatego polecalam ci wisyte u psychologa w celu przegadania tego. a poza tym wiesz co zrobic tylko nie chcesz o tym myslec bo mylisz tylko o tym zeby wrocil o niczym innym. on wroci i jakos sie ulozy. nie ulozy sie. trzeba przemyslec swoje zachowanie, popatrzec na siebie i innych krytycznie, co robilo sie zle.

Gość samotna ..ja
ale ja nie chce isc do psychologa... nie widze takiej potrzeby. chodzi o to tylko ze co powinnam zrobic zeby sie ulozylo?? dam mu swiety spokuj niech sam zateskni? czy moze pisac do niego???

Gość to jest obsesja
powinnas zmienic swoje zachowanie! nie rozumiesz tego? nie wazne czy bedziesz pisac czy nie jak sie nie zmienisz to nic z tego nie bedzie

Gość samotna ..ja
ale skad on bedzie wiedzial czy sie zmienilam>??? skoro nie widujemy sie.. dzis napisałam do niego ale nic nie napisal... ehh..myslałam ze z dnia na dzien bedzie mi latwiej a nie jest.

Gość to jest obsesja
bo nie bedzie latwiej skoro obsesyjnie o nim myslisz

Gość ...ot..co...
kobieto miej dla siebie choc troche szacunku i olej go!!! :O dlaczego dziewczyny sa takie zalosne? :(

Gość to jest obsesja
nie kazda:) ale wyjatki potwierdzaja regule

Gość samotna ..ja
staram sie nie myslec....nie mam obsesji na jego punkcie.. bo prawie tydzien do niego nie zadzwonilam i prawie nie pisze... staram sie nie myslec ale coraz gorzej mi to wychodzi :( nie odpisal mi i juz wogole korci mnie zeby pisac.. ale w sumie po co...skoro nie chce odp to znaczy ze nie chce ale po co pisal do mnie do wczoraj skoro dzis milczy :( zwariuje ..

Gość to jest obsesja
dziecko to ze nie piszesz nie znaczy ze nie masz obsesji. nie widzisz co ty piszesz? wkolko to samo czy ma sie odezwac i ciagle o tym myslisz. to nie sa obsesyjne mysli?

Gość kopista
Nic nie pisać. Nie odzywaj się do niego przez kilka dni... Niech zatęskni, niech ochłonie... Tobie też się to przyda

Gość samotna ..ja
kopista.ja nie chcialam sie odzywac do niego od niedzieli ale o on pierwszy pisal do mnie...ja mu tylko po jakims czasie odp.. dzis odwazylam sie sama napisac ..smutno mi bylo i wyslalam mu smutna mine ale nic nie odp..nawet czemu mi smutno itp... meczy mnie to strasznie .. nie mam obsesji..poprostu zalezy mi na nim i zebysmy do siebie wrocili..swieta ida..niechce ich przezywac bez niego...