Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to zrobić bo nie wiem

Plastry karkówki-pytanie.

Polecane posty

Gość jak to zrobić bo nie wiem

Jutro chcę zrobić karkówkę a konkretniej plastry karkówki smażone i duszone w sosie własnym. Czy lepiej jest dzisiaj przyprawić te plastry mięsa,żeby przeszły czy smażyć jutro bez przypraw a dopiero sos przyprawić ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jak to zrobić bo nie wiem
Nikt nie doradzi ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
jak masz ostrą musztardę to nasmaruj nią te plastry i odłóż w zamkniętym pojemniku albo czymś przykryte do lodówki.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja bym upiekła
Plastry karkówki posypać ulubionymi przyprawami (mieszanka zmielonego ziela ang, pieprzu, majeranku, soli) i posmarować olejem (oliwą). Zostawić pod przykryciem w chłodnym. Jutro rozłóż plastry mięsa na blasze do pieczenia (głębokiej do mięs) i upiecz. Pycha!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×