Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123456789@24

dylemat

Polecane posty

Gość 123456789@24

Jestem z chłopakiem prawie 2lata ostatnio przytyło mi się pare kilo,a moj chłopak powiedział,że mam się odchudzać,bo jak dalej będę tyła to nie będę mu się podobała i nie bedzie uprawiał ze mną seksu. A jak ja lubię jeść i wcale nie jestem gruba.. Kocham go,ale czy nie za dużo ode mnie wymaga??

Gość czkaweczka
Powinien Cię kochać taką jaka jesteś :O

Gość NA POZIOMIE HDH33
czkaweczka Powinien Cię kochać taką jaka jesteś TAAAA JASNE... SRANIE W BANIE. ZNAM DUZO OSÓB KTÓRE POWYCHODZIŁY ZA MĄŻ...I SA STRASZNIE ZANIEDBANE,,,,WŁASCIWIE NIE DO POZNANIA. A FACET CHYBA NIE ŻENIŁ SIE Z ZANIEDBANA PANNĄ I OTYŁĄ..OGARNIJCIE.,, POTEM SIEDZĄ NA FORUM I PISZE ŻE MĄŻ JHE ZDRADZIŁ..TO BYŁO JESZCZE WIĘCEJ PASZTETU WPIERDALAC.KOBIETA MA DBAC O SIEBIE ZAWSZE,

Gość taaaaaaaak
Ale on ją pokochał taka jaka jest. A to nie jego wina, że nie podoba mu się tłuszcz:/

Gość Edyta 21 Lub
i facet ma dbać o siebie ZAWSZE. Brzuchom piwnym mówimy NIE!, sapaniu po dwóch piętrach mówimy NIE!, dwóm podbródkom mówimy NIE! zanikowi mięśni na rzecz galarety na ramionkach mówimy NIE! żarciu góry frytek i golonek mówimy NIE! piwku i żeberkom z grilla mówimy NIE! idźcie jeść sałatę i zupę z wody macie być piękni dwudziestoletni, muskularni, sprężyści, sprawni, smukli, wysportowani, przez cały związek.

Gość offerma żywy
z piwa nie zrezygnuję, z innych rzeczy tak.

Gość Edyta 21 Lub
jedno piwo ma 400 kalorii norma dzienna na faceta niepracujacego jako pracownik fizyczny to 2000 kalorii. Sobie policzcie.

Gość 34rfre
Szczerze? Chyba jego miłość nie jest wystarczająco duża. Mój facet w ciągu kilku lat przytył 20 kg, ale dalej go kocham, dalej uprawiam z nim seks. Jak przytyje kolejne 20 kg, to mu powiem że przechodzi na dietkę, a Ty napisałaś że przytyłaś trochę. Ile? 5 kg? 10? I jak facetowi już to przeszkadza to zupełnie szczerze - ie kocha Cię tak mocno jak uważasz.

2000/400=5 piw dziennie muszę się dobrze rozpędzać, mocno odstaję od tej dawki dzięki, teraz już wiem czego mi brakuje

Gość 123456789@24
No przytyłam nawet nie cale 5kg. mam jedynie pulchne nogi,ale coraz częściej mi powtarza,żebym coś z sobą zrobiła.. A jak mu odpowiadam,że powinien mnie kochać taką jak jestem to mówi mi,że go widocznie nie kocham skoro nie potrafię się poświęcić..

Gość kubaaa---29
Czy Twój facet jest jakimś krypto gejem? Na serio pytam. Normalny facet nawet nie zauważy dodatkowych 5 kg!

Gość niun
Daj mu zadanie, że też chcesz by cos w sobie poprawił i zróbcie obydwoje coś dla siebie nawzajem. Ale zapytaj go z góry, czy masz już zacząć zbierać na botoks , bo za parę lat wypomni ci zmarszczki, a potem obwisły biust, itd.

Gość 123456789@24
Z tym botoksem to dobre:) musze chyba to wykorzystać:p

Gość gfdgdfgs
Pewnie zanim przytyla 5kg juz miala z 5 nadwagi wiec... :D

Gość 123456789@24
nie mam nadwagi nawet teraz dla twojej wiadomości:)