Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leticia909090

Czy mężczyźni w ogóle pragną miłości? Liczy sie tylko seks?

Polecane posty

Gość Leticia909090

Czy może związek z kobietą jest gwarancją seksu na wyciągnięcie ręki?

Gość a co mi tam!
ja spotykam takich którzy twierdzą, że szukaja miłości, a jaka przychodzi co do czego to chodzi im tylko o seks

Gość 1111111111444444444444
ja spotykam takich którzy twierdzą, że szukaja miłości, a jaka przychodzi co do czego to chodzi im tylko o seks JA TEZ TAK MAM.

Gość hjhbhjhbhjihgyui
ojj przeciez nie dajcie sie omamic chwilą,

Gość Leticia909090
Dokładnie. Jestem dziewczyną której nie brakuje niczego poza kochającym mężczyzną, miałby taki ze mną raj na ziemi, ale nie chce się delikwentom zaczekać na rozwój uczucia a ja na seks bez uczuć jakoś nie mam ochoty.

Gość Żart Boga
można bez seksu wystarczy brac leki na obniżenie popędu seksualnego i wszystko i wtedy można czekać i czekać na rozwkwitniecie uczucia

Gość Edyta 21 Lub
a to ile czasu sie zakochujesz? pól roku ci sie uczucie rozwija? ludzie sie poznają, coś zaiskrzy, chcą sie poznać bliżej, zakochują sie w sobie, potem idą ze sobą do łózka , a ich uczucie rozwija sie równolegle. Ale to nie dzieje sie latami, że ktoś kogoś pokocha.

Gość dobre dobre dobre
ty nie potrzebujesz mezczyzny tylko eunucha.

Gość 96jjj76
mężczyzni pragną milosci. Pragna tez seksu.A nie sa to dla nich pojecia tożsame. Milosc to dla nich chec bycia w zwiazku, zaangazowanie, wiernosc, wyłącznosć. A seks jest dla nich rownie wazny i oczywiscie wystepuje w milosci, jednak czesto mezczyzna nie chce sie angazowac w zwiazek i wtedy wybiera seks, przyjazn namietnosc, tzw luzny zwiazek./ Dlatego bo chce sobie zostawiac otwarta furtke na inne ewent znajomosci. Mezczyzna musi spotkac kandyatke na tyle interesujaca i ktora go odpowiednio zaintryguje i dobrze nim zakręci to wtedy sie moze zakochac i jak stwierdzi ze znalazl to czego szukal to uczucie tak go ogłupia że deklaruje związek. Generlanie pytajac o to czy mezczynie zalezy na seksie trzeba by tego konkretnego zapytac i musi on szczerze odpowiedziec (a o to nielatwo) czego on wlasciwie chce, czy bardziej sie zaangazowac i byc z kims na stale, czy bardziej chce spotykac sie z kilkoma kobietami w luznych relacjach.

Gość dobre dobre dobre
seks to element milosci. jak laska gada ze tylko milosc a nie seks to jest zwykla hipokrytka co frajera chce zlapac.

Gość niun
Kobiecie miłość pozwala pragnąć seksu, a Mężczyźnie seks pomaga otworzyc sie na miłość. Dopóki ludzie nie będą starali sie poznać i zrozumieć płci przeciwnej, zamiast tkwić na pozycjach: a baby to, a faceci tamto, nie będą trwale szczęśliwi w zwiazkach damsko-męskich

Gość dobre dobre dobre
swiete slowa paniusiu , swiete slowa

Gość niuun
tylko powtarzam, co słyszałam. Czasami bywa na odwrót ;)

Gość S4T3L4V1X
Prawdo podobnie trafiacie na facetów którym im jedno w głowie.W głównej mierze zalezy od jego psyhiki i podejscia.Teraz ludzie bez bgłębszego zapoznania się lubią zrobić numerek nie tylko męszczyźni ale też i kobiety.Czemu facetów do tego ciągnie? Myślą że w ten sposób mogą się może i dowartościować i podkreslić że jest jednak tym domunującym.Ale i też czesto kobiety prowokują do tego.Wina jest po obu stronach kobiety jak i męszczyzn. Tylko tym co na seksie nie zależy na pierwszym miejscu będzie u nich miłość a dopiero jak partnerzy będą mieli do siebie zaufanie, wiedzą że się kochają wtedy podejmie decyzje przy konsultowaniu i u szanowaniu odpowiedzi drugiej strony.Ale niestety realia są inne, czasem się robi a potem myśli po czym całe życie sie komplikuje. Ja rozumiuję 2 miłości - miłość uczuciowa i miłość fizyczna.Ci co lubią przgody to to drugie wybiorą.. Ale nie kazdy ma jedno w głowie na myśli tylko cieżko takich pożądnych, dobrze wychowanych i szanujących dziewczyny znaleść ale są te unikaty.

Gość S4T3L4V1X
Przepraszam za spam ale jak wysyłało się wiadomości to błąd mi wyskaiwał i wyglądało to tak że nie wysyła ;/

Gość niunia---
Faceci pragna milosci , ale jak widza ze dziewczyna jest naiwna , wykorzystuja to ( oczywiscie nie wszyscy !) . Ja Swojego trzymalam dosc dlugo w niepewnosci i troche udawalam ze Mi nie zalezy ;p