Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafał warszawa

Brak szczerości i swobody móiwenia o wszytskim trudne sytuacje w związku

Polecane posty

Gość Rafał warszawa

Pokłóciłem się dziś z dziewczyną a wszystko wygląda tak gdy ona wyszła z pokoju zobaczyłem na jej telefon żeby sobie pooglądać co ona ma tam do ukrycia przede mną od jakiegoś czasu(bo zawsze kiedy ona chce mój telefon to ja mam jej dać a ona mi nie chce a ja powiedziałem w pewnym momencie koniec. Będzie coś za coś da mi ona ja dam jej) przez ten krótki czas obejrzałem 3 zdjęcia z sesji w jej całej galerii. Odłożyłem telefon i po chwili przyszła Powiedziałem jej czy może mi pokazać swoje zdjęcia Ona mówi że nie, bo jej nie chc9iałęm dziś pokazać telefonu jak ona chciała i że bezszczelnie zabrałem sam jej telefon bez zapytania> Powiedziałem wtedy ze jak ja jej daje swój telefon a proszę o jej to mi nie chce dać to wiec dlaczego ja mam jej dawac mój telefon skoro ona mi nie chce pokazać swojego. Tłumaczyła mi że są tam zdjecia jej przyjaciółki które mi nie pokaze A ja je pytam skoro jestemy 1,5roku to nie mamy nic do ukrycia przed soba prawda Nawet zdjęcia przyjaciólki jakbym zobaczył to wreszcie jest szczerośc w zwiąku która dominuje? Ona tłumaczy że czy rozumiem że przyjaciółka powiedziała że mam nikomu nie pokazywać NIKOMU Ja mówie tak dobra pokaż mi twoje i daj telefon to przy TObie chce to zobaczyć... Ona mówie że nie ma takiej opcji i tak w kółko żebym sobie zmienił dziewczyne jak mi sie nie podobaa. Mówi też że co to ma do rzeczy że ją Kocham. Mówi też że to są jej indywidualne sprawy i nie mam prawa patrzeć w jej telefon Ciaglę tłumaczac sie tym że ja je nie chciałęm dac telefonu dlatego też nie zgodziła sie aby swój telefon Sytuacja wydaje sie naprawdę dziwna ale bardzo ważna dla mnie gdyż jak można nie dzielić sie wszytskim jak sie kogoś kocha. Jesli kogoś sie kocha to chyba proste i logiczne ze wszytsko mamy sobie mówić. Sama uwaza że ja mam coś do ukrycia przed nią ale ja mówie i tłumacze jej jak chcesz to bierz mój telefon i obejrzyj sobie .Ale za każdym razem wmawia mi tego typu teksty i tłumaczy że i tak mi nie da swojego telefonu > Proszę was o radę jak można to w inny sposób załatiwć żeby mogła mi sama bez problemu pokazywac to co ma w telefonie Tak jak ona może to u mnie robić;/

Gość refeff
Kup jej drugi, to CI pierwszy bedzie pokazywac. MOja kochanka miala 1 tel do rdziny i dla meza, drugi dla mnie "_

Gość Rafale z Warszawy...
Trudne sytuacje to Ciebie dopiero czekają, uwierz mi... Przestań nalegać uporczywie, bo będzie jeszcze gorzej. Pokaż raczej swojej dziewczynie, że znasz swoją wartość i nie lękasz się z jej strony jakichkolwiek nieczystych intencji. Wręcz przestań interesować się tym telefonem, a swój przestań tak otwarcie i chętnie udostępniać. Jak dziewczyna dostrzeże brak zainteresowania z Twojej strony, zacznie się zastanawiać... Wiem, że to trudne, ale im bardziej okazujesz komuś swoje lęki, czyli tak na prawdę brak pewności siebie/ poczucie niskiej wartości...tym ta druga osoba nabiera większej pewnosci siebie i jest na tzw. "na wozie". Wyluzuj...Zacznij nawet trochę więcej czasu spędzać oddając się własnemu hobby np.

Gość trudne sprawy... hehe
nie wiem ile masz lat ale tak wnioskuje z twojej wypowiedzie ze nie wiecej niz 20. ona ma prawo do swojej prywatnosci. nie moze ci wszystkiego pokazywac i o wszystkim mowic.sa sprawy ktore dotycza tylko jej i ciebie a sa takie ktore omawia tylko z przyjaciólka. skoro prosila ja kolezanka zeby nikomu nie pokazywala tych zdjec to uszanuj to. z czasem zacznie ja meczyc twoje zachowanie i zostawi cie. ma prawo do swoich tajemnic,swoijego prywatnego zycia i to wcale nie oznacza ze cie nie kocha! zacznij sie zachowywac troszke doroslej,no chyba ze masz 14 lat...