Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agulalinka

nadaję się do ....niczego

Polecane posty

Gość agulalinka

własnie szukam pracy i stweirdzam, że nadaję się do niczego :( całe studia w dupę :( pięć lat zmarnowanych

Gość fellka ordona
nie martw sie, mam tak samo, trzeba było zostać fryzjerką:(

Gość agulalinka
jakbym miała jeszcze raz wybierać zostałabym

Gość agulalinka
wszędzie - a doświadczenie Pani ma?? nie?? to do widzenia a skąd je wziąć jak nikt nie chce mnie zatrudnić??

Gość agulalinka
piszę żeby się wyżalić, jak mam rodzinę zakłądać, jak nie ma pracy, bez sensu

Gość kassandra 222
skąd jesteś?

Gość agulalinka
Poznań - niby wielkie miasto, a prace jest, ale nie wiem dla kogo :( wymaganie jakieś takie metne, typu młody, zdolny, ambitny no i oczywiście min rok doświadczenia:(

Gość agulalinka
i nie skoczyłam jakiejś logii, tylko chemie, pięc lat cięzkich studiów i mogę tylko dyplom zjeść, nawet nie, bo jest z jakiegoś dziwnego niejadalnego materiału

Gość mufina
a jakiej szukasz pracy, gdzie?

Gość agulalinka
szukam w laboratorium, jako pomocnik laboranta, cokolwiek w zawodzie :( nawet praktyki bezapłatne, które można pogodzić z pracą zarobkową byle gdzie, ale wysyłane aplikacje trafiają w wielka próżnię

Gość 3894789487230174
a nie miałaś żadnych praktyk na studiach? może tam warto byłoby się zgłosić, o ile były

Gość agulalinka
nie było, własnie w tym problem, moje genialne studia tego nie przewidziały, jakieś idiotyczne przedmioty nikomu do nieczgo nie potrzebne były, ale o praktykach zapomnieli pracę byle było na rachunki mam, ale jest koszmarna, nienawidzę jej, i jak sobie pomyślę że do emerytury mam tak żyć to odechciewa się wszytskiego

Gość agulalinka
jestem przedłużeniem słuchawki telefonicznej, jalk dzwonicie na infolinię to możecie czsem ze mną rozmawiać :( powyrzywać się, w ja wam powiem "dziękuję, życzę miłego dnia" na rowmowie, obecny szef pyta patrząc na moje wykształenie: "nie ma Pani większych ambicji, że u nas chce Pani pracować? to po co Pani chemię skończyła?" wiele Kafeterianek jest po ścisłych przedmiotach i tak ma??

Gość DruidMorales
musisz szukać lepszej i jak tylko się uda to zmieniasz

Gość agulalinka
szukam cały czas, chodze na rowmowy, ale doprowadza mnie to do rozpaczy, pada pytanie o doświadczenie, a ja zgodnie z prawdą mówię "nie mam" (po co mam kłamać, i tak kłamstwo wyjdzie) "odzwonimy do Pani" ...i oczywiście, jak łatwo się domyślić nie dzwonią...

Gość mufina
bądź cierpliwa, niestety znajmości się przydają:(

Gość agulalinka
wiem, nawet najbardziej wytrwali z mojego roku w starciu z rynkiem pracy w końcu skorzytali ze znajomosci, jeśli mieli taką okazję :(

Gość magalaga
Nie chcieli przyjac cie nigdzie na staże/praktyki? Nie wierze Chyba lepiej juz poodwalac czarna robote za darmo niz miec biale cv

Gość agulalinka
niestety nie, i nie tylko mnie, nawet na staże są kolejki chętnych

Gość agulalinka
wyżaliłam się i zabieram się za kolejną turę wysyłania...w końcu musi się udać, tak myślę, mam nadzieję, najwazniejsze to się nie załamywać, ale nie uważacie że w wy,aganiach na stanowisko pracy takie wymagania jak dokładność, precyzja, sumienność nie są idiotyczne?? każdy może cos takiego wpisać i jak to sprawdzą na rozmowie kwalifikacyjnej??