Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość automatycznebiuro102

MYŚLĘ NAD TĄ PRACĄ A MÓJ ZWIĄZEK ...

Polecane posty

idę jutro na rozmowę w sklepie, mam 20 la.. praca na min 3 lata, umowa o pracę, na początek tysiąc zł. dla mnie to zawsze jakiś start, ale będą też inne dziewczyny więc muszę się postarac.. ale chodzi o to, że praca jest na zmiany .. jeden tydzien od 9 do 16, drugi 16- 22 i tak na zmianę.. jak będę chodzic na popołudnia to się z moim nie będe widziec.. ostatani bus do mnie po 22 i cały tydzien tak bez spotkania się .. on pracuje od rana do 15-16 więc bysmy się mijali, nie mieszkamy razem ... wiem, ze trzeba sie rozwijac, cos robic, ale widywaliśmy się średnio co drugi dzie, codziennie... na dodatek praca jest od pon do sb.. a ja mam 2 weekendy w miesiącu szkole.. czyli wolne mam tylko 2 dni w miesiącu - 2 niedziele.. jakos sobie tego nie wyobrażam ..:( a ciężko teraz dostac umowę o pracę ...

wiem, że niketórzy z was widuja sie raz na miesiac, zyja na odleglosc, ale to co innego niz taka nagła zmiana.. 2 tyg w miesiącu bez spotkania.. nie jestem w stanie sobie tego wyobrazic, a z drugiej strony nie chciałabym stracic szansy ..bo juz długo szukam pracy

Gość kasantra 25
pomyśl raczej o pracy, jak ludzie sie kochają to znajdą sposób aby być razem, nie opiraj swojego życia wyłacznie na chłopaku bo uzależnisz się od niego a różnie w życiu bywa, musisz zwłaszcza w dziesiejszych czasach polegac na sobie, zwłaszcza finansowo

no wiem, napisałam to wyżej, że przeciez nie moge siedziec w domu byleby z nim byc, ale mysle racjonalnie i w tygodniu kiedy będę pracowac popołudniu nie będzie jak się widywac .. skoncze o 22 i pędem na busa... bo ostatani jest chwile po .. a mieszkamy od siebie jakieś 15 km :( a rano on będzie w pracy więc nie ma jak ... boje sie tej zmiany, przeskoku .. bo tak jak mówię, widywalismy sie praktcyznie codziennie, co 2 dzien na 5, 6 h..

Gość stefania lat 66
praca przede wszystkim, nie zachowuj się jak dziecko bo to jest włąśnie dorosłe życie, czasem ludzie muszą się rozstać z dnia na dzień, trudno, są telefony, skoro długo szukasz już pracy to jeszcze się zastanawiasz????

Gość strzałka :)
ludzie teraz mają ogromny problem z pracą a Ty się zastanawiasz, bo rzadziej będziesz się widywać z facetem? Pracując to oczywiste. A może on będzie Cię w tym sklepie mógł odwiedzać, żebyście się widywali nieco częściej?

Gość marakesz pp
jeszcze pracy nie dostałaś a już się martwisz, strasznie dziecinna jesteś:(

idz na ta rozmowe , i jak dostaniesz prace to ciesz sie , jeszcze nie wiesz co z tego wyjdzie potem, a sa telefony smsy, dacie rade, a moze cos sie zmieni.... idz i staraj sie o prace...

martwię sie na zapas.. bo pójdę, załóżmy ją dostanę i nagle będzie taki szok .. o to mi chodzi cały czas.. wiem , ze bede sama na zmianie, ale tez wiadomo to miejsce pracy a nie towarzyskie do spotkan ..

aha no i nie ma mozliwości grafiku tylko rannego.

Gość famfatal z Koziej Wólki
a myslisz ze ludzie mi3szkajacy razem widuja sie czesto i spedzaja ze soba duzo czasu ? praca przyslania wszystko w dzisejszych czasach...

no niby tak, ale my sie widywalismy tak jak mowie co 2 dzien albo codziennie, bo on konczyl 15.16 i byl na to czas.. tymczasem on skonczy o tej 3 a ja juz bede w drodze do pracy na 16:( a po pracy pedem na busa aby zdąrzyc

Gość mireczkaa
zamieszkajcie razem i po problemie:) Ile macie lat?

nie ma na razie możliwości,bo on jest na zlecenie, teraz sie moze sezon skonczyc i bedą zwalniac i nie chce tak pochopnie zamieszkac, potem on straci prace i co ... za 1000zł sie nie utrzymamy, a znalezc jest ciezko .. opiero jak sam by dostal prace pewną to ok .. 20 i 21lat

gdyby to byla taka praca ze zawsze masz zmiany popoludniowe to rozumiem... ale to jest co drugi tydzien, uwazam ze za duzo dramatyzujesz. raz jest facet a raz go nie ma. nie jest powiedziane ze bedziesz z nim do konca zycia. najpierw ustawiaj swoje zycie a dopiero potem pod niego, bo jak bedziesz robila odwrotnie to bardzo zle na tym wyjdziesz. moim zdaniem robisz problem tam gdzie go tak naprawde nie ma. takie jest zycie. ludzie tak zyja wszedzie. powodzenia na rozmowie.

no dzieki, ale mimo wszystko boje sie tam isc.. ;( ja zielona, a maja tyle kandydatek pewnie dosiwadczonych .. . no ale ide..

Gość lonard
Masz problem, jest ci źle? Nie radzisz sobie z pracą, partnerem, dziećmi? Jesteś w emocjonalnym dołku? Chcesz coś zrobić ze swoim życiem, ale nie wiesz jak zacząć? Szukasz wsparcia w trudnej sytuacji i nie masz się do kogo zwrócić? Wejdź na http://gosc.psychospace.pl/ i zobacz w jaki prosty sposób możesz sprawić by życie znów był przyjemne. Tylko tutaj możesz się wygadać i otrzymać profesjonalną pomoc.