Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie cieszaca sie zyciem:(

Kocham bardzo chlopaka,ale tego zamkniecia nie moge wytrzymac:(

Polecane posty

Zaczne od tego,ze wieku 16lat i kilku miesiecy poznalam swojego chlopaka.Teraz mam 18lat i dluzej zyc tak nie umie:/nigdzie nie wychodze tylko do szkoly:/niemam juz przyjaciolek dobrych kumpli to mam kilka z ktorymi utrzymuje kontakt w szkole,jestem w zamknieciu a on mnie nigdzie nie zabiera bo niema kasy.22lata studiuje zaocznie i twierdzi ze ciezko znalesc prace bo jest chory(na cukrzyce) czesto mowi ze po co z nim jestem jak jest chory bez kasy bez pracy a caly czas mam odoratorow zdrowych z praca kasa a jak slysze takie slowa to rania bardzo bo nie o kase chodzi tylko zeby mnie tak w wiezieniu nie trzymal a zostawic tez go nie moge bo wiem ze ma slaba psychike jest wrazliwy

Gość to już nie można
wyjść na spacer czy do jakiejś kawiarni na kawę? Przecież to dużo nie kosztuje. Bez przesady.

Gość to już nie można
A praca może by się dla niego jakaś znalazła, ale jak ktoś od razu wychodzi z założenia, że nic nie znajdzie, bo jest chory to nic dziwnego, że na nic nie ma kasy.

dokladnie,nie mowie na wypasna kolacje np za 300zl albo i wiecej ale raz w miesiacu mogby zabrac mnie do kawiarni na kawe kawalek placka,albo do baru na glupia salatke za 7zl i soczek.Od kolegi dostal prezent na mikolaja fajny a on swojego chlopaka nawet glupiej czekolady za 3zl bo nie liczy sie kwota ale liczy sie pamiec i gest

dostalam od kolegi

Gość Znam tem typ i przechodzilam
cos podobnego w Twoim wieku (lat temu juz kilka :D:D). Od razu Ci mowie ze dlugo to nie potrwa. U mnie bylo 2 lata