Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gthrfgbrfgsbgfsbs

Kobiety jak widza przystojnego pewnego siebie to przypisza mu wszystkie najlepsz

Polecane posty

Gość gthrfgbrfgsbgfsbs

e cechy, nie wazne jaki tak naprawde jest. To z tego co zaobserwowalem dotyczy 90 % kobiet, beda sie zarzekac ze tak nie jest ale swoim zachowaniem za kazdym razem pozniej udowadniaja ze jednak tak. To tak jak moja siostre 1 koles "wydymal" tzn oszukal gdzies na uczelni ale byl brzydki to go zjechala z kumpelami, zniszczyly ro tam pozniej w tym srodowisku, wysmialy itp. Innym razem zrobil to samo jakis pewny siebie przystojniak z uniwerku to i tak dalej za nim biegala, gadala przez telefon, slinila sie do niego i na koniec sama go przeprosila jak debilka za to ze on ja wychujal. Nie chodzi tu o to ze moja siora to debil tylko o to ze 90 % kobiet tak postepuje i ja to widze na codzien w roznych sytuacjach, kobiety sa strasznie naiwne, jak koles jest silny wygladem chaarakterem i stanem posiadania to zamienia sie przed nim w dywanik a jak jest jakis przecietnawy to jezdza po nim jak po gownie, smieja szydza.takie sa kobiety

Gość cecek
Mężczyźni też przypisują różne niezasłużone, pozytywne cechy kobietom. To, że kobiety to amoralne istoty, nie mające poczucia sprawiedlowośc, którymi rządzą pierwotne instyknty wiadomo, ale nie wypada o tym powszechnie mówić, bo kobietę uważa się za niewinną, wrażliwą istotę, która musi się bronić przed samczymi instynktami, a w gruncie rzeczy jest odwrotnie. Natury kobiecej niestety nie zmienisz, ale możesz ją wykorzystać. :)

Gość ale jednak szczegolnie bryluja
w tym kobiety wbrew temu co sie powszechnie twierdzi, tylko jest taka poltyczna poprawnosc ze niby to kobiety sa wrazliwe i patrza na co innego niz wyglad itp ale w realnym zyciu to gowno prawda, sa czesto o wiele gorsze niz faceci wzgledem kobiet. Nieraz sie o tym przekonalem.

Gość niunn
Żadna płeć szczególnie mię bryluje Ładną dziewczyna wszystko załatwi tsh gdzie decydują faceci bo jak widza ładną to myślą miła wartościowa zasługuje na to czego potrzebuje.

Gość wyyypaaassss
"Kobiety jak widza przystojnego pewnego siebie to przypisza mu wszystkie najlepsz" raczej wyssą z niego wszystkie dobre cechy a zostawia dno i wodorosty