Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antoninnna

jakie husteczki sa najlepsze?

Polecane posty

Gość antoninnna

jak sadzicie drogie mamy. Pomijajac te pampersa bo nie stac mnie zeby dziecku tylek podcierac taka drozyzna...chodzi mi o jakies z tych tanszych

Gość antoninnna
no dobra chusteczki wielkie mi rzeczy

Gość najlepiej i
najtaniej to woda plus troche plynu do mycia ciala do niemowlaka w misce.A chusteczki to tylko sporadycznie np.w gosci czy do lekarza.Ja uzywam z hippa,po tych tanich pupa malej byla strasznie czerwona.

Gość ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ja kupowałam bambino. Nie wiem ile teraz kosztują bo kupowałam je kilka lat temu ale były dość tanie i byłam z nich zadowolna

Gość khm
dada z biedronki, jak dla mnie porownywalne do pampers

Gość ja miałam zielone
ja kupuje z rossmanna babydream natural, są zrobione z celulozy i nie mają tych wszystkich sztucznych barwników, zapachów i konserwantów więc bardzo polecam. Są świetnie nawilżone więc sprawdzają się idealnie.

Czasem pampersa można kupic w promocji i wychodzi naprawdę tanio. zawsze kupuję pampersa bo są o niebo lepsze od innych

najlepiej i\ też uważam że najlepsza woda i płyn.chusteczki używaliśmy sporadycznie-na jakieś wyjścia . małe dziecko można wziąć na ręce i pupę umyć nawet w umywalce :()

Ja kupuje nivea Soft&Cream. Żadnego zaczerwienienia ,nic z tych rzeczy... Osobiście polecam ''te przez CH'' Heh :D

Gość da--da
dada z biedronki

Gość ugl
zalezy co kto lubi; jak ktos lubi grube i mocno wilgotne to plecam dady ja uywam baby dream różowe - sa cieńsze i mniej wilgotne niz dady i mnie to pasuje

tez uzywam babydream rozowe-i tez polecam.Znowu pampersa,szczegolnie te sensitive strasznie smierdza;/ az niedobrze sie robi przy ich zapachu

Gość antonnnina
dzieki. musze dady wyprobowax. aaaa i rad typu du.. pod umywalke nie potrzebuje, bo pytam wyraznie o chusteczki a wy matki polki najmadrzejsze

Gość n=a=a=p=r=a=w=d=e
używam dada naturals z biedronki. Wypróbowałam różne. Te są stosunkowo tańsze i jestem z nich naprawdę zadowolona

Gość antonnnina
ile kosztuja mniej wiecej te dada?i ile sztuk

Gość dla mnie tylko
dla mnie tylko DADA z biedronki , przede wszystkim za zapach . Pampers porażka , cienkie strasznie i takie......sztuczne strasznie , inne nie psują mi bo albo za suche albo śmierdzą po prostu.....

Gość antonnnina
takim tokiem myslenia jakbym miala isc to zamaist pampersow musialabym tetry uzywac itc. daj se luzzz

Gość dada z biedronki
jak dotad najlepsze,najlepiej nawilżone,w 4 paku wychodzi zdecydowanie taniej.te z rossmana ok,ale jak dla mnie za słabo nawilzone.

Używałam różnych. Pierwsze jakie miałam to Pampers... później próbowałam Dada z biedronki, Gaga z tesco i używam ich nadal na zmiane - są dobre, mojej córki nie uczulają. Huggies, dostałam w prezencie 2 opakowania, niby też dobre, ale dość sztywne i można je podrzeć jak kartkę papieru, ale też nie uczulają. Tak jak ktoś wyżej napisał chusterczki Pampers są często w promocjach jako wielopaki, najczęściej w Rossmanie, wtedy bardzo opłaca się je kupić, bo wychodzą cenowo mniej więcej tak samo jak te z Biedronki czy Tesco... Osobiście korzystam z promocji Pampers.

Gość antonnnina
dziekoweczka dziewczyny zaczaje sie na pampresa w roosmanie i wyprobuje dady z biedro....

Moje dziecko miało atopowe zapalenie skóry, położna doradziła, by myć pupę wodą i delikatnym mydełkiem. Wtedy jest pewność, że skóra jest dokładnie umyta. Chusteczki tylko okazyjnie.

Gość mamunia córeczki
dada z biedronki naturals, a poza tym cleanic dzidziuś te jasno niebieskie.

albo cleanic albo te z tym plastikowym zamknięciem (zapomniałam jak się nazywają , są w białym lub niebieskim opakowaniu) pampersa chusteczek nie lubię bo są straaaasznie mokre

Gość mama babelkow
a ja od poczatku jade z blizniakami na huggies pure, bezzapachowe bardzo dobrze nawilzone, ostatnio w tesco kupowalam pudlo 6X64szt za 23zl

Gość hallllllllo555555
Dziewczyny maja racje,chusteczki to tylko sporadycznie bo to czysta chemia i polozna mi powiedziala,zeby za czesto nie uzywac.Wystarczy woda.Nie ma nic lepszego wiem co pisze bo moja mala sama po chusteczkach dostala nagle uczulenia.