Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbolała cała

kto mi usunął temat o zębach, i dlaczego? komu przeszkadza?

Polecane posty

Gość zbolała cała

boli mnie ząb, a nie chce mi się znowu o tym rozpisywać, proszę, niech ktoś pogada... ja się wstydzę iść do dentysty, a muszę zacząć wreszcie robić porządek, wybieram się do ortodonty i boję się, że to majątek będzie kosztowało.. a do osoby usuwającej tematy.. usunąć należy w takim razie 3/4 tematów poniżej. jakie jest kryterium?

Gość zbolała cała
wiek nie mam tu chyba znaczenia. Mam 29 lat i całe życie z kompleksem na tym punkcie, ale teraz mam zaoszczędzone pieniądze i zapisze się do ortodonty, ale jestem taki tchórz i sie boję i wstydzę. Boje się, że i nie da się nic zrobić z moimi zębami, bo nie dość, że krzywe to i piłować byłoby chyba trzeba :(:( jestem załamana, ogólnie porażka

Gość zbolała cała
a kto miałby mi za to zapłacić? teraz mam i zamierzam pójść, a chcę pogadać. weź zamilknij wredny człowieczku

Gość Nienawidzę takich osób jak Ty
Zapłacić za co? Za dentystę? To NFZ juz nie istnieje? O sory, nie wiedziałam :D:D:D:D Inna rzecz jak kros ma krzywe zęby - ale zadbane, a inna jak ruina w pysku, bolą go zęby a do dentysty nie pójdzie.

Gość szatek
Mój temat też został usunięty, pytałam o kosmetyk... a jednak usunięto go. To pewnie moderatorka.

Gość zbolała cała
dzięki za link ruiny nie mam, bo obsesyjnie dbam o zęby, boje się bólu. krzywe mam i brzydkie, ale dziur nie mam - do tej pory chyba

Gość zbolała cała
mądralo, NFZ mi zasponsoruje stały aparat i wielomiesięczne leczenie? gdzież to taki NFZ?

Gość mhm nie masz dziur
tylko zęby cię bolą. pewnie z nadmiaru zdrowia.

Gość mhm nie masz dziur
Naucz się czytac. Napisałam ze krzywe zęby są ok jezeli są zdrowe. Masz dziury i dlatego Cię boli! Rozumiesz to??

Gość zbolała cała
pisałam, że mnie ząb boli w pierwszym temacie, ale ktoś go usunął. czy można normalnie pogadać, bez czepiania się mnie i czepiania się słówek?

Gość zbolała cała
a tak w ogóle, uważasz, ze krzywe zęby są ok? nie są, to moja największy kompleks życiowy :(:( siedzę od kilku dni i grzebie po necie, szukając ortodonty, ale tak się wstydzę :(

Gość mhm nie masz dziur
wstyd to miec dziury i czarno w gębie. Krzywe zęby ma masa ludzi i to nic niezwykłego.