Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda żonka:))

Starania po odstawieniu tabletek, kto ze mną?

Polecane posty

W paxdzierniku odstawiłam tabletki Yasminelle i od tego czasu staramy sie z mężem o dzidzi, czy któras jestw podobnej sytuacji? A może któras ma doświadczenie ciązy po odtsawieniu hormonów zapraszam.

Gość Dorotka__
Ja odstawiłam tabletki we wrześniu, też się staramy i jak na razie nic :(

hej ja tez sie staram o dziecko, jedno juz mam teraz pora na drugie:) w pazdzierniku odstawilam regulon po miesiacu dostalam miesiaczke, tak wiec teraz czekam i obserwuje:)

Witam, Was. Ja w sumie od odstawienia mialam juz 2 normalne regularne @ wiec wydaje mi sie ze chyba sie nie rozregulowalo mi nic po hormonach. Bralam je 3,5 roku. Mam 26 lat i to bedzie moje 1 dzidzi (jak sie uda).

Gość Dorotka__
U mnie też chyba wszystko w porządku bo okres pojawia się wtedy kiedy powinien :) Chociaż mam nadzieję że w grudniu nie pojawi się wcale :) Mam 28 lat i też to będzie moje pierwsze dziecko :)

Gość Dorotka__
A tabletki brałam 3 lata.

ja tez licze na to ze tego grudniowego juz nie bedzie, ja mam 29 lat, a tabletki bralam przez 1,5roku. Powoli zaczyna obserwowac ten caly sluz plodny a przynajmniej tak mi sie wydaje że to jest to :)

Ja wole już żadnych objawów nie szukać bo w listopadzie tak szukalam ze znalazlam chyba wiekszosc. Zawroty głowy, ból brzucha, dziwny posmakw ustach, wahania nastroju itp.. mąż już był na 100% pewny że jestem bo sie tak dziwnie zachowywałam ale niestety @przyszła punktualnie. Teraz mam mieć @11.12. też pewnie przylezie bo już mi sie opryszczka na ustach zrobila :( ale wiem że nie jest tak łatwo zajśc jak sie niektórym wydaje.

Gość chyba w
Dorotka__ od wrzesnia sie starasz to jest jeszcze nic wiecej cierpliwosci bo to poczatki sa a to ze masz regularny cykl nie oznacza ze wszystko moze byc ok

Gość Dorotka__
Chyba w jestem cierpliwa :) i też nie będę już się doszukiwała żadnych objawów bo ostatnio też wszystkie u mnie występowały :) a @ przyszła.

A byłyście u gina na jakichs badaniach po odstawieniu? Bo ja szczerze mowiąc to nie byłam i wybieram sie dopiero po nowym roku.

Gość justa5556
ja czytałam że regularny powrót do stanu przed braniem tabletek trwa od ok 3 do 5 miesięcy , więc spokojnie :)