Merry-Go-Round 0 Napisano Grudzień 7, 2011 ile razy w tygodniu trzeba uczęszczać na fitness aby to przyniosło efekty? 2 razy starczy? tym razem chcę zapisać się na bpu, basen zabierał mi zbyt dużo czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja chodze 4 - 5 razy w tygodni Napisano Grudzień 7, 2011 ale jestem na etapie utrzymania efektow ktore osiagnelam, zeby je osiagnac cwiczylam przez 6 miesiecy codziennie - niedlugo bo po godzinie ale jednak codziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Merry-Go-Round 0 Napisano Grudzień 7, 2011 czyli na dwa wejścia nie opłaca się ruszać... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość volga_jasnowidzaaa Napisano Grudzień 7, 2011 zawsze sie opłaca nawet raz w tyg..chociazby po to zeby nabrac kondycji:) nie kazdy ma czas łazic 5 razy w tyg na fitnes ja chodze 2-4 razy najczesciej 3;) i jest fajnie:) od miesiaca efektów piorunujacych nie ma ale kondycja sie poprwiła:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach