Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marecki1987

Do wszystkich kolesi

Polecane posty

Gość Marecki1987

Do wszystkich kolesi, twierdzących że laski lecą na kase: jesteście żałosnymi frajerami, nie umiecie poderwać dziewczyny i tak to sobie tłumaczycie. Ja nigdy nie śmierdziałem groszem, a jakoś mam powodzenie wśród płci pięknej.

Gość anitgue
jak długo jestes z obecna partnerką?

Gość Marecki1987
Nie chcę wchodzić w stałe znajomości, jeszcze nie czas. Podrywam dziewczyny na bieżąco. Zauważyłem tendencję, że z im większą liczbą dziewczyn kręce, tym bardziej do mnie lgną:) I nigdy mi się nie przelewało.

Gość fdfgd
to gówniane prowo założone przez modkę :O

fenomen twoich osiagniec polega na tym ze im wiecej lasek wyrwales tym masz wieksza swobode w tym badz jak niektorzy nazywaja doswiadczenie stad te powodzenie .....choc moze ono byc oczywiscie tylko twoja uluda

Gość Marecki1987
anitgue, kto tu powiedział o żenieniu się? tego nie chcę, stwierdzam tylko że mam powodzenie mimo, że zarabiam jak przeciętny Kowalski. Bo widzę, przyjeło się że laski lecą na kasę, ale tak wcale nie jest. To tylko stereotyp frajerów.

Gość Marecki1987
fdfgd, mylisz się, jestem facetem z krwi i kości.

Gość Marecki1987
no właśnie widzę, lecz miej świadomość że ja nie mam takiej władzy by usuwać posty. i też mnie to irytuje, bo każdy powinien wyrazić swoje zdanie.

Gość Marecki1987
Dlaczego skasowaliście post anitgue, co ona takiego nie zgodnego z regulaminem napisała?

Gość Snizor
Stary, masz racje. To tylko kwestia checi a nie szmalu. Trzeba nad soba pracowac. Pozdro