Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ancymonka21

pierwszy taniec - piosenka

Polecane posty

Gość SupAlex
Na moim ślubie będzie "Zabiorę Cię właśnie tam" - Kancelaria

Gość pokokomoko
SupAlex- bardzo oryginalnie ;) no ale to Twoj ślub i Twój wybór. Ja nadal szukam piosenki na pierwszy taniec, ale wiem, ze nie chciałabym takiego oklepanego kawałka. To oczywiście moje zdanie. :)

Gość sdajfpisudhf
louis armstrong - wonderful world :) nie chcielismy czegos w stylu: ,,och jak bardzo cie kocham" i chyba sie udało

Gość trop
moon river

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
lady pank zawsze tam gdzie tyyyyyyy...........

Gość mozaikakakka
my bedziemy mieli piosenke z filmu "Noce i Dnie"

Gość 98765432100
"przetanczyc z toba chce cala noc"

moja ciocia miała "chce tu zostać" Farby i super wyszło a zwłaszcza na płycie później,bardzo romantycznie

Gość djraff
Witam, jeśli szukacie pierwszego tańca na swój ślub i nie wiecie co wybrać. Znajdziecie tu 100 najpopularniejszych utworów które gra się na weselach jako pierwszy taniec - zapraszam na link - KLIKNIJ http://djwesele.blogspot.com/2011/08/dj-wodzi rej-wesele-pierwszy-taniec-top.html

My sie zastanawiali nad: Piaskiem - Sniadanie do lozka, ale podoba mi sie jescze: Boys - Nasz pierwszy taniec i Krawczyk - O Tobie I niewiem co orkiestra bedzie w stanie nam zagrac ;]

Allegrowiczka - my mielismy sniadanie do łózka.Początkowo chcieliśmy coś ambitnego, jakiegoś klasycznego walca, ale ze wzgledu na rodzaj wesela (eleganckie, w dworku) stwierdzilam, ze zrobi sie juz totalnie sztywno. Pomyslalam, ze musi to byc cos znanego, zywszego, najlepiej polskiego, bo wtedy goscie nabiorą wiekszej ochoty na zabawę. Wybor padł na Piaska. Poszlismy do szkoły tanca, chcielismy się nauczyc jakiegos w miare prostego ukladu. Instruktorka byla zachwycona wyborem, powiedziala, ze dosc ma juz ambitnych walcow, tanga i innych wymyslow par mlodych, ktore liczą ze nauczą się czegoś tak trudnego w miesiąc. Układ ktory ułożyła był świetny, zywy, nigdzie sie nie pomylilismy ALE co najwazniejsze: reakcja gosci byla wspaniala. Jakież było moje zdziwienie, kiedy tańcząc z już wtedy mężem zdalam sobie sprawę, że kazdy z gosci klaszcze do rytmu, podryguje sobie i śpiewa, a raczej prawie wykrzykuje słowa piosenki: NOWE ŻYCIE NA SNIADANIE!, cała sala śpiewała i tańczyła z nami. Kiedy skonczylismy, gromkie brawa, gwizdy nie miały konca. Na płycie z wesela wyglada to rewelacyjnie. Kiedy zaczeła się kolejna piosenka, wszyscy dosłownie rzucili się do tanca. Znam swoją rodzinę, na niejednym weselu się z nimi bawiłam i NIGDY nie było takiej reakcji. Wiem, że to zasługa znanej w tym czasie, puszczanej w radiu ciągle piosenki. Przy walcu pewnie każdy by ziewał, to był strzał w dziesiątkę :)

Ahtziri - dlatego wlasnie ta piosenka wydaje mi sie odpowiednia :) Praktycznie kazdy ja zna... :) A drugi powod - jest w miare krotka , bo trwa mniej niz 3 minuty - dobra opcja dla osob ktore : - nie umia tanczyc (np. moj PM) jest wolna, i szybko przeleca te dwie i pol minuty :P i - dla tych co nie lubia takich "pokazow" (np. ja) :P

Gość djraff
DJ NA WESELE - www.djraff.pl

Ja miałam piosenkę Enriqe Iglesiasa, którą śpiewa razem zAlsou pt. You are my number one:) jest to najpiękniejsza piosenka o miłości. 4 tygodnie wcześniej zapisalliśmy się do szkoły tańca http://www.ananday.pl/index.php?id=pierwszy-taniec bylismy na 3 lekcjach, mieliśmy uklad na 2:30 min:) każdy był zachwycony:) dodam, że nie ejsteśmy profesjonalnymi tancerzami;)