Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lola1989pp

jak rozmawiać z chłopakiem po kłotni

Polecane posty

wiec spotkalam sie z chlopakiem w niedziele. i tak od slowa do slowa zaczeslimy sie klocic. po tej klotni on sie nie odzywa. pisalam do niego 3 sms nie odpisal. wkoncu dzwonilam do niego nie odbieral napisal do mnie co chcialam. wiec zadzwonilam i odebral powiedzial ze nie ma czasu. po tym zdarzeniu sie nie odzywa. aja nie wiem co mam robic?

Gość wesoła ;)))
daj mu trochę czasu, faceci nie lubią jak się ich popędza i jest się natarczywym, sam się odezwie jak mu przejdzie i zatęskni ;)

tak ale ja mu powiedzialam pare przykrych zdan. nie weim co mam robic. a jak sie nie odezwie to co wtedy?a moze on czeka az ja sie odezwie nie wiem

Gość hrabiniaBrunświku
Kto zawinił? Tak czy inaczej Ty wyciągałaś rękę juz wiele razy. Znacie się długo? To jego normalne zachowanie w takiej sytuacji? Czy próbuje może wykorzystać tę kłótnię do ochłodzenia i w konsekwencji zerwania znajomości?

Gość hrabiniaBrunświku
Jak może czekać czy Ty sie odezwiesz, skoro odzywałaś się już kilka razy? Czy Ty myślisz logicznie?

Kto zawinił? hmm on mnie o wszystko obwinial. ja mu cos powiedzialam. i tak cala wine zwalil na mnie Tak czy inaczej Ty wyciągałaś rękę juz wiele razy.tak Znacie się długo? To jego normalne zachowanie w takiej sytuacji?4 miesiace. on jak ma problem to zamyka sie w sobie Czy próbuje może wykorzystać tę kłótnię do ochłodzenia i w konsekwencji zerwania znajomości?nie wiem

Gość wesoła ;)))
przesadzasz ;) powiedziałaś mu co o nim myślisz, widocznie miałaś ku temu powody ;) niech teraz myśli co zrobił źle, że tak Cie zdenerwował ;) ja tam mojemu zawsze wszystko wygarnę :D po czym nazywa mnie swoją ZOŁZĄ :D i jest oki !!!

Gość nie wytrzymię
ile jeszcze takich samych topikow zalozysz? facet ma cie kompetnie dosyc i wcale mu sie nie dziwię. idz wez te swoje hormony i zacznij zdrowo myslec i sie zachowywac

Gość nie wytrzymię
nie uzalaj sie nad tą sprawą, daj mu odpocząc , zatęsknić.czasami to dziala

Gość nie wytrzymię
a moze wizyta u jakiegos specjalisty? jak sie kogos kocha , to nie zyczy sie mu niczego zlego ty po prostu boisz sie ze ze swoim trudnym charakterkiem nie znajdziesz juz innego jelenia

tak mialam jelenie i dalam mu odejsc ehh. a teraz on nie daje znaku zycia. nie pisze nie dzwoni. egoistyczna swinial moze przydalby mi sie specjalista ale jaki. tak zycze mu zeby byl sam. ze jak wyremontuje swoje mieszkanie to zejak bedzie do niego wracal zeby byl pusty. zeby lozko bylo puste.

Gość wesoła ;)))
o cholercia tu psycholog nie pomoże tylko odosobniona komora :D opamiętaj się dziewczyno co Ty wygadujesz !!! masakra ;/ nie dziwie się, że facet ma Cię dość FURIATKO !!!

Gość nie wytrzymię
wybacz, ale mowiąc o specjaliscie , mialam namysli twoją wizytę u psychologa , ale widzę ,że ciebie to trzeba od razu do Abramowic odstawić

Gość wesoła ;)))
tak się nie mówi swojej ukochanej osobie ;(

Gość wesoła ;)))
no i pewnie zrozumiał, że nie ma czego szukać u takiej psychopatki ;)

Gość wesoła ;)))
jesteś żenująca ;/

Gość ewwwwwa222
Jak facet ma minimum zdrowego rozsadku to juz sie nie odezwie. Autorka ma ewidentne problemy psychiczne

Gość wesoła ;)))
i On chciał ci ofiarować dach nad głową ??? a Ty o nim takie rzeczy wygadujesz ;/ jesteś nienormalna

Gość nie wytrzymię
dziecko, lekcje juz odrobione?

on mnie sprowokowal. rzychodzil do mnie pijany. obiecywal wiele rzeczy a potem nic z tego nie bylo