Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość casual_boy_28'

PILNA PROSBA DO WSZYSTKICH PAN

Polecane posty

Gość casual_boy_28'

Witam szanowne uzytkowniczki ;) Mam problem, obchodzimy z dziewczyna za dwa tygodnie rocznice. Druga, wiec sprawa jest powazna! Ogolem chodzi o to, ze chce ja gdzies zabrac, ale zupelnie nie mam pomyslu. Mysle nad jakas fajna kafejka/herbaciarnia, pozniej do kina a na sam koniec mam dla niej specjalnie przygotowana niespodzianke ;) Generalnie chodzi o to, ze kompletnie wypadly mi typy na fajna knajpke - bylismy juz w samych fusach and so on, wiec juz jakb odpada. Dodatkowo fajnie byloby tam cos zjesc. Kolejna sprawa jest taka, ze ona jest troche koneserem herbaty, wiec przydalaby sie jakas naprawde dobra miejscowka! Ceny, ze tak powiem, nie graja roli, chodzi o to, zeby ona czula sie w tym wszystkim specjalnie - cos na zasadzie moje podziekowania dla niej za to, ze jest and so on! Blagam was dziewczyny, to rowno za dwa tygodnie, wole zrobic rezerwacje teraz, bo ze wzgledu na zblizajace sie swieta moze byc pozniej trudno! Marek

Gość amanda37
no, fusy są ograne, poza tym tam jakiśdo dupy barman był i mi średnio pasuje od wtedy. ostatnio byłam z koleżankami w knajpie na placu grzybowskim, akurat mieli tam coś takiego jak dni herbaty. fajna sprawa, dawali nam driny z herbaty (sencha z mojito!!!!!!) i akiś tam był jeszcze konkurs, i koleżanka dostała pudełko herbaty. więc myslę że tej twojej mogłoby się spodobać, skoro taka koneserka herbaty :P weź sobie poszukaj na googlach, Dni Herbaty ewentualnie zrób jej kolację w domu :D

Gość casual_boy_28'
A gdzie te całe Dni Herbaty? Gdzie mam tego szukać? Myślicie, że się jej spodoba?

Gość casual_boy_28&#03
Aha, plac grzybowski. Spoko. A gdzieś indziej jeszcze też robią czy to takie jednomiejscowe??

Gość amanda37
nie no, chyba wszedzie, w calej polsce. masz tu strone, http://www.dniherbaty.pl i tam mają wyszukiwarkę lokali, ogółem polecam bo było fajnie

Gość amanda37
no i co? gdzie ją zabierasz?