Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanagłupotą

pokłóciliśmy się,chłopak odpowiedział mi ,że......................

Polecane posty

Gość załamanagłupotą

Wczoraj chłopak napisał do mnie 'moja muzo' więc zapytałam dlaczego nazywa mnie muzą,sms brzmiał tak: 'Muzo? A do czego cię natchnęłam?:D' On odpowiedział wielce zbulwersowany,że filozofuję,że kto inny by to docenił,że go wyśmiałam i obraził się! Napisałam,żeby nie odzywał się do mnie jesli jest wrogo nastawiony,potem przeprosił. Nie odpisałam. Znowu do mnie napisał na gg, jak gdyby nigdy nic-a na koniec dodał'moja muzo filozofii', opowiedziałam,że wolę tylko'muzo'a ten znowu do mnie z gębą wyskoczył!!!! Jak jakiś nastolatek, a to dorosły facet.. Czy on jest nienormalny czy to ze mną coś nie w porządku?!?!?

Gość szalona łania
nie, to z toba jest cos nie w porzadku

Gość weronika rotatti
ale macie problemy.

Gość załamanagłupotą
uuuup

Gość załamanagłupotą
Ze mną? Czemu?

Gość załamanagłupotą
Wiem, że to z boku wydaje się śmieszne...ale dla mnie to jest tragiczne: / Takie problemu ma chłopak,przewrazliwony czy jak..tym bardziej,że z nikogo się nie śmiałam: /

Gość szalona łania
idz lepiej spać muzo filozofii, jak sie jutro obudzisz to świat bedzie piekniejszy.

Gość sAGdd
co ja pacze.... co nas to obchodzi?????? :/

Gość załamanagłupotą
Ee, odpowiedzi bez uzasadnienia

Gość załamanagłupotą
jak cię to nie obchodzi to idź na topik o sukni Joanny K.

Gość szalona łania
a w której klasie gimnazjum jest twoj chłopak?

Gość vbhnjm
uciekajjjjjjjjjjjj od niego bo bedziesz zalowac, to jakis wariat:D

Gość nie wytrzymie
a ty autorko nie wiesz, ze faceci dorastaja do 16 roku zycia , a potem sie zatrzymuja na amen?albo co gorsze, dziecinnieją

Gość załamanagłupotą
Co gorsze-ma 27 lat: / A takie zachowania są poniżej pasa

Gość załamanagłupotą
tak sie załamałam, że odpisałam mu, "Kończ Waść wstydu oszczędź" powiedział, że go upokorzyłam, bo nie przeciez wiem tym, że nie czytał lektur, z tego wstydu włożył sobie szczotkę do kibla w usta i nie chce jej wyjąć. Pomóżcie!!!!

Gość załamanagłupotą
Kiepski podszyw, nawet mnie nie rozbawiłeś/łaś..

Gość załamanagłupotą
Często sobie tak siadamy naprzeciw siebie na podłodze i esemesujemy do siebie. To taka nasza słodka gra, przegrywa ten, kto pierwszy odpisze żeby sie do niego nie odzywać. Znowu przegrałam i za karę musiałam założyć ten durny topik na kafe, co jest szczytem obciachu wśród moich znajomych.

Gość załamanagłupotą
Dzięki podszywie-mam w tobie SWOJEGO OSOBISTEGO MURZYNA DO PODBIJANIA TOPIKU-super, dzięki!!!!!! Nie musze tego robić sama :D

Gość załamanagłupotą
Ale jak mogłam nie przegrać, jeżeli on wsadził mi do dziurek od nosa dwie frytki, a na głowę założył swoje wczorajsze gaciory? nie utrzymałam zimnej krwi, ciągle jestem początkująca w tej grze. Macie pomysły, jak mogłabym wygrać?

Gość załamanagłupotą
Fakt, przecież znajomym, rodzinie nie będę truła o takich głupotach-chciałam się wygadac i robię to anonimowo tutaj, co by nie uprzykrzac nikomu bliskiemu życia tymi pierdołami:)

Gość załamanagłupotą
no ludzie powiedzcie sami co z tym gluptokiem robic.Nadasal sie i ani Boze Moj. Nic zaparl sie jak osiol obrazony.Juz mu nawet dalam powachac swoje paluszki , co sobie merdalam w majtkach i nic.Twardy jak orzech. Do zgryzienia oczywiscie.

Gość załamanagłupotą
Moi bliscy mnie unikaja, kiedy otwieram usta, aby podzielić sie z nimi moimi poważnymi rozterkami , oni robia sobie na czole znaczące kółko i odchodzą w pośpiechu do swoich zajęć. Wczoraj udało mi sie tylko nadmienić mamie, że mój chłopak składa papier toaletowy na trzy razy zanim sie podetrze, i że mnie to ogromnie załamuje, a ona już przewróciła oczami i wsadziła głowę do lodówki. Na szczęscie na kafe mogę opisywać swój świat, świat popieprzonej sfrustrowanej dziwaczki, ile tylko zechcę.

Gość załamanagłupotą
dziekuje Panu Bogu i Stworcy najwyzszemu, ze ejst taki wynalazek jak kafe.Tu do woli moge opisac swoj stan i stan umyslu mojego ukochanego.On do tej pory nie wyjal szczotki z ust.Ani drgnie mu powieka , mimo, ze nad nim wyczyniam rozne lugi bugi. Cholernik idziew zaparte.Co robic? Rady -szybko!!!

Gość załamanagłupotą
Szkoda podszywie, że w twoim życiu jest tak nudno,że udajesz kogoś innego, by mieć choć trochę rozrywki. What a pity!

Gość załamanagłupotą
to nie ja tam wyzej.Moje zycze jest bardzo ekscytujace, nie moge ogarnac wszystkich w rodzinie.Kazdy ma jakas tajemnice, cos mowi szeptem , chowa pod poduszki a babcia choduje pawie.Takie piekne piora maja w ogonach, ktore moeg przypiac pozniej do bluzki. Moj chlopak jest zachwycony.Wtedy wola o moja muzoooooooooo!!!!!!!!!!!!! Ale nie wiem czy chodzi o disco polo , czy rubensa?

Gość załamanagłupotą
W moim zyciu coś sie dzieje, czepiamy sie słówek w swoich esemesach i robimy z tego karczemne awantury na dziewięć fajerków, jest megajazda! W tą sobotę chcemy zrobic tak, że on napisze do mnie " mój pączuszku", a ja za to rozpierdzielę mu jego kolekcje figurek pikachu.

Gość załamanagłupotą
a tak wogole lubie paczki , takie smaczne, lukrowane.Glazura taka gladka , az sie syoie na brode.Mniam mniam i do buzki. On tez lubi, ale mu nie dam. Jak taki glupi i siedzi ze szczota, to wara do paczkow. Niech slina mu cieknie po brodzie. Bede go nazywa paczusiem ale mu nie dam nawet wachnac go.Pierdziele fiozofa z koziej wolki, sadzicie mam racje?

Gość załamanagłupotą
wyobraź sobie podszywie, że ja studiuję i to na prestiżowym kierunku (kosmetologia) do tego pracuję jako wolontariuszka (daję korepetycje z wuefu) i mam na głowie poważne problemy (pilnuję w domu grafiku sprzątania klopa), a ty jesteś śmiesznym podłym ludzikiem i nawet nie wiesz, że bycie z kimś w związku to ciągła walka i pilnowanie sie by nie przeoczyć okazji by dosrać drugiej stronie i ją wyprowadzic z równowagi,

Gość załamanagłupotą
to ciagle dosrywanie komus tak mnie juz wykonczylo, ze mam obnazone dziasla i wykrzywione kolana. Cala moja rodzina potrzebuje ciaglego wsparcia, wiec musze nazbierac duzo puszek , zgniesc je nogami i popedzic na skup zlomu.To jest walka o przetrwanie .W doopie mam sluchanie o jekiejs muzie czy filozofii. Kilo puszek to 2 zeta. Mam ciagly mlyn w tym zyciu a tu ten z takimi bzdetami mi wyskakuje.No powiedzcie sami, jak rozwiazac ten problem i zwiazac koniec z koncem. Kuzwa ale trudne to zycie na zakrecie :-(

Załamana-ten Twój jest z gatunku psychicznych i wiem co mówię.Mój chłopak potrafił się przypier..o brak przecinka w smsie czy o brak jednej literki :O Zresztą to była tylko mała część jego odpałów-odeszłam bo rozstanie mnie mniej bolało niż bycie z takim potworem.Tobie radzę to samo,bo będzie coraz gorzej.