Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość QQQQQurka :)

Wróżby czary i nie czary :)

Polecane posty

Witam mam do was takie pytanie znacie jakieś czary jak oczarować faceta który się bardzo podoba? :) i jakieś inne fajne czary które można zrobić od razu w domu? Nie chodzi mi o jakąś wróżkę tylko takie proste zwykłe czary. :)

No nie wiem Kinky... To zaawansowany poziom magii, tylko dla wtajemniczonych ;)

rozmowa rozmową :D wolę czary no więc ? :P

Znałem kiedyś takie dwie laski, które zajmowały się czarami. Kiedyś obie złamały nogi zimą i wszystkim wmawiały, że ich "przeciwniczka" rzuciła na ni urok, bo dokładnie w tej samej sekundzie im kości pękły :D

kobiecy wdzięk potrafi oczarować. A co do rozmowy to lepiej w twoim wypadku milczeć bo głupota może go zaczarować ale w inny sposób niż ty byś chciała :)

Jeja jeja ale z was mądrale :) czyli nikt mi nie pomoże ?

Gość nie wolno stosowac magii milos
nej szczegolnie na osobach zajetych!jak Cie zechce to inna sprawa.ty nic nie rob,zeby temu chlopakowi zaszkodzic.znajdz sobie kogos wolnego.

Z tymi laskami serio mówię. A co do "czarów", to na cholerę Ci to? Nawet, jeśli coś takiego istnieje, to co zrobisz, jak ten facet Ci się znudzi? będziesz próbowała go "odczarować"?

On jest wolny i w ogóle to bardzo mnie kręci i on też zwraca na mnie uwagę. Chodzi mi o to żeby o mnie myślał, w końcu zagadał. Odpada że mi się znudzi bo ja nie szukam kogoś do zabawy tylko do stałego związku :)

Skoro jeszcze nawet nie rozmawialiście, to skąd wiesz, czy Ci się nie znudzi? W tej chwili zauroczona nim jesteś, ale może okazać się, że wcale nie jest tak idealny, jak myślisz. To, że szukasz stałego związku, nie znaczy, że znajdziesz go akurat z tym facetem.

Gość dp Kurki
Droga kurko domowa, skoro kręcisz się w papilotach li tylko wokół garów, to nie wiesz nawet jak się pisze nieczary. Jak będziesz na przyszłość miała wątpliwości z pisowniom, to se powiedz : to nie czary lecz nieczary są mojom głupotom👄🖐️NN PS: chłopa nie złapiesz, myśl o zakupie dilda

Pisze jak się pisze dla mnie mało ważne :) nie o tym temat a co wy tak się martwicie co ja później zrobię to chyba mój problem? :D

No trudno widze że raczej nikt na temacie się nie zna ;(

zna sie zna tylko ty nie umiesz przyjac prawdy do wiadomosci...biedne dziecko...

mówi się przez żołądek do serca, spróbuj, jak nie podziała no to sama wiesz co zostaje ...

merkaba to twoj blog pustaku?albo inaczej moherku?wypierdalaj stad!to grzech przeciez czytac,wam katolom takie rzeczy ktore tu omawiamy!hahaha!

Oj oj nie o to mi chodziło :(