Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cierpiacadziewczynka

chore dziecko po Prevenarze 13 .Czy to mozliwe ?

Polecane posty

Mała ma okropny kaszel i wysoka goraczke od niedzieli a w piatek była szczepiona,Doktorka dała jej najpierw Biseptol,Flawamed,deflegmin,augumentin,zyrtec a nic juz nie pomaga.W poniedzialek pojde do prywatnego ale jak dotrwac do tego czasu.Mała ma strasznie opuchniete oczka.

Mowi ze boli ja brzuszek i nic nie je tylko pije wode ,soczki herbatke.

po tylu lekach tez by mnie brzuszek bolał :o wszystko bardzo silne. i dwa antybiotyki na raz? biseptol i augumentin?

Gość hahhhaaaa
no i spoko, pewnie ma wirusa, tylko czemu zaraz po szczepieniu? może stomaltoloszka ci pomoże ona wie wszzytsko najlepiej

Gość hahhhaaaa
biseptol to ani nie pomoże ani nie zaszkodzi, wiec lepiej go nie brać a tak nawiasem mówiąc to podaje się go często przy zatruciamch pokarmowych, dziwne

Gość jedź z nią na ip
nie ma czekać. nie wydaje mi się żeby to było od szczepionki. ja też szczepiłam prevenarem i pojawiła się tylko lekka gorączka. wydaje mi się że w dniu szczepienia mała juz była zainfekowana jakimś wirusem, a w niedzielę ją rozłożył.

nie biseptol był pierwszy ale mała czuła sie bardzo zle po nim.AUGUMENTIN JEST OD WTORKU RANO.wirus ale skad?Dodam ze mała była nosicielem pneumokoka,,,

Gość hahhhaaaa
no i sama sobie odpowiedziałaś na to pytanie

U mojej córki Augmentin wywołał uczulenie, najpierw gorzej sie czuła niż na początu choroby, później pojawiły się właśnie opuchnięte oczka a za dwa dni wysypka. Codziennie byliśmy u lekarza, dopiero przy wysypce jedna lekarka stwierdziła alergie na Augmentin, a dziecko o mało nam się nie wykończyło, więc ja bym nie czekała do poniedziałku.

Gość rgrtry5tytrytrytrytry
do cierpiacadziewczynka- ile ma Twoje dziecko?? skad wiedzialas, ze jest nosicielem(nosicielka) pneumokoka???? moja cora 12 miesiecy miala juz raz zapalenie ucha i wlasnie sie zastanawialam nad tym czy jesli ja zaszczepie nie wiedzac ze ma w sobie pneumo... to czy bakteria moze sie uaktywnic po szczepieniuu