Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,mnb

Jak o siebie dbacie?

Polecane posty

Gość ,mnb

Dziewczyny/Kobiety jak dbacie o siebie? Chodzi mi o poranną toaletę, wieczorną itd? Jakieś zabiegi stosujecie?

Gość fj
rano i wieczorem zimny prysznic na przemian, nic tak nie wspomaga kondycji a dobra kondycja to uroda

Gość ,mnb
fj zazdroszczę, ja nie mogę się przemóc żeby polać się zimną wodą, jak leci na mnie taka fajna cieplutka.

o niee zimna woda... fu fu fuuuu :P nie dałabym rady ;) a jak dbam? codziennie po myciu balsam nawilzający na całe ciało. 2 razy w tygodniu maseczka oczysszająca (drożdżowa) a za nią nawilzająca. wieczorem mleczko oczyszczające na twarz, rano krem nawilzający przed pomalowaniem sie po myciu włosów nakładam odżywke wiec nie jakos super zajebiscie dbam o siebie. mysle ze w stopniu umiarkowanym jak kazda kobieta ;)

Gość krwawy zyga
mea dlatego nikt cie nie chcę

Wstaje przed poludniem, goraca kapiel, i do kosmetyczki - i ona mi tez wlosy myje. Wieczorem zmywam to wszystko, chyba ze gdzies sie wybieram z mezem to odwiedzam ja jeszcze raz aby mi zrobila makijaz wieczorowy.

Gość ,mnb
meaaa - ja bardzo podobnie, po prysznicu balsam, krem na twarz, antyperspirant, suszenie, prostowanie włosów. Odżywka na włosy co jakiś czas (bo mam taką fryzjerska, i jej nie można używać za często). Z maseczkami do twarzy to mam tak, że jak si napalę to używam, używam, używam, potem zapomnę na jakiś czas, a otem znowu mam taki okres "wzmożonego dbania o siebie" i wracam do maseczek :D

Gość ja tez się nie dam rady
przemóc na taki prysznic z zimną i goracą wodą. Nie da rady. Lubie ciepełko.

Gość ,mnb
Codziennie bierzecie prysznic, myjecie głowę itd?

krwawy zyga :D na szczescie chce mnie ten sam chłop od 12 lat ;)

mnb - o własnie! obowiazkowo suszenie i prostowanie włosów ;) bo inaczej wygladam jak pudel :D

poranna toaleta: mycie zębów, włosów szamponem potem odżywka (zwykle codziennie) raz w tygodniu porządnie odżywiam włosy maską i zawijam folią, przemywam twarz tonikiem. balsamem smaruję nogi i ręce. wieczorem: dwa razy w tygodniu robię peeling twarzy peelingiem morelowym a raz w tygodniu peeling dłoni. po prysznicu smaruję się balsamem. makijaż zmywam płynem micelarnym, potem przemywam żelem-kremem do twarzy. nakładam na twarz krem nawilżający. przed spaniem usta smaruję odżywką, stopy kremem i nakładam skarpetki, dłonie grubo też kremem a pod oczy również krem :D ach i na rzęsy olejek rycynowy i lulu

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbb
wkurza mnie ta zmysłowa afrodyta, naoglądała się jakichs durnowatych seriali i odstawia wielka damulkę.Jak masz taki hogh life jak nam tu wciskasz, to co robisz na forum dla w miare normalnych ludzi.Leć do kosmetyczki, niech cie umaluje bo już południe minęło i przy okazji zahacz o fryzjera, bo na dworze trochę wieje to ci piórka rozwieje.Zenada po prostu, ogarnij się kobieto bo nikt przy zdrowych zmysłach nie bierze tego, co wypisujesz na poważnie.Jakies kompleksy leczysz, czy coś...

Gość krwawy zyga
ten chłop cie zdradza ze mną

Gość marzenaiaehhh
ROZUMIEM ZE TERAZ JENNY8787*** bawi sie tu pod pseudonimem Zmysłowa Afrodyta . Dlatego wczoraj pisała ze odchodzi.