Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwionaeliza100p

GŁUPIA SYTUACJA ;/ ;/ ;/ DENERWUJĄ MNIE TACY LUDZIE!!!

Polecane posty

Gość wkurwionaeliza100p

MAMY w skzole notatki, które daje nauzyciel jednej osobie do zeskanowania (szkola policealna)i dana osoba ma je przesłac innym na maila.. i co potem z tego wychodzi?? ta osoba je ma, swietnie sobie skorzysta i w ogole , a trzeba prosic o te notatki... dostaje sie je jak juz nie ma dana osoba jak sie wykręcic ;/ wkurwia mnie to, ale to nowa klasa, rok się zaczął i głupio mi sie burzyc o to ;/ szkoda, ze ja ich nie wzięłam, ale skad moglam wiedziec, ze taki problem wyniknie;/

Gość wkurwionaeliza100p
nie, jestem na kierunku turystyka. nie jestem blond lalą co na kosmetyczke sie uczy i przy tym wysoko nosi

Gość leniuszkaaa
To czemu się nie udzielisz na zajeciach gdy zaczyna się ten temat. Ja co prawda jestem na studiach, ale zasada jest taka sama. Mamy starościne, która zajmuje się takimi rzeczami. Jeśli nie bedziecie mogli dalej sie dogadac to ustalcie klasowego maila, kazdy zna login i hasło a poprosić wykładowce by na niego wysyłał notatki. Kazdy ma dostep do maila, nie trzeba sie bawic w skanowanie i tylko trzeba czasem zrobic afere jak ktos skasuje maila ;) polecam!

Gość wkurwionaeliza100p
za 1 szym razem nie wiedzialam, z ektos moze byc tak niesłowny, a za 2 mnie nie było na zajęciach .. najgorsze, ze jest to dziewczyna z którą się bardzo "zakoleżankowałam" i mi głupio zwrócic jej uwage.. ale notatki były dane 2 tyg ...

Gość wannika
tutaj dblnd lala:lekarz ginekolog :/

Ja tam potrafię powiedzieć koleżance, że ma mi dać notatki, bo muszę się w końcu z czegoś uczyć, mimo, iż jestem blond lalą 😭

Gość leniuszkaaa
To tym bardziej nie było by mi głupio upomnieć się o notatki... Jakaś dziwna jestes....