Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 szyszuniiia

Czy komu艣 pom贸g艂 acne derm???

Polecane posty

Go艣膰 szyszuniiia

Witam, Tak ja w temacie, czy komu艣 acne derm pom贸g艂 na zask贸rniki zamkni臋te i otwarte? Ja mam takowe na policzkach, wygl膮daj膮 jak taka kaszka w kolorze sk贸ry. Mia艂 kto艣 podobnie i u偶ywa艂 tego specyfiku??? chodzi mi o to jak d艂ugo trzeba smarowa膰, czy jest jaki艣 wysyp i kiedy wida膰 efekty. Z g贸ry dzi臋ki za info:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
niestetyy mi nie pom贸g艂... tak samo inne ma艣ci. Mi nic nie pomaga :( a po acne derm strasznie mnie sk贸ra sw臋dzia艂a i drapa艂am si臋 przez sen bo tylko spot臋gowa艂o problem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szyszuniiia
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hdusfhu
Mo偶e jeszcze kto艣 si臋 wypowie????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szyszuniiia
UP UP UP

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szyszuniiia
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 t453rdf
Mi pomog艂o. Ale chyba wszystkie ma艣ci dla pewnego efektu trzeba u偶ywa膰 z p贸艂 roku. A pierwsze efekty czasami wida膰 dopiero po miesi膮cu. R贸偶nie to bywa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szyszuniiia
Up!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szyszuniiia
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szyszuniiia
Za du偶o informacji to nie ma w tym linku. Potrzebuj臋 opinii os贸b ze zbli偶onym problemem o mojego- czyli z zask贸rnikami w szczeg贸lno艣ci zamkni臋tymi:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szyszuniiia
Nikt wi臋cej nie u偶ywa艂???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dse
Tak naprawd臋 to nikt ci nie jest w stanie powiedzie膰 czy to u ciebie zadzia艂a czy nie. Sama musisz sprawdzi膰 i pewnie dopiero po ok. miesi膮cu b臋dziesz wiedzie膰 czy ci pomaga.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 becik36
tak bardzo ja uzywam go okolo 2 tygodni i juz widze roznice ogromna przebarwienia zbladly a pryszczy nie ma krostek czerwonych tez tylko tyle ze acne dermwysusza skore wiec ja smaruje go 1 dziennie na noc a na dzien uzuwam olejku bio oil polecam i pije cherbate na oczyszczenie skory z bratka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Musze powiedziec ze mnie bardzo pom贸g艂. Co wazne ma艂a tubka ale jest naprawde bardzo wydajny. Ja po 2 tygodniach ju偶 zauwazy艂am efekty. Fajnie rozja艣nia rumie艅 kt贸ry bardzo cz臋sto towarzyszy skupisku krostek przy tr膮dziku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lizzzka43
Moja c贸rka ma 13 lat i zaczyna sie pojawia膰 co艣 niepokoj膮cego na twarzy. Myslicie ze taki krem nie b臋dzie dla niej zbyt silny ?

Udost臋pnij ten post