Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majusia2409

Ząbkowanie...POMOCY!:)

Polecane posty

Gość majusia2409

Witam moja córcia skończyła 3 miesiące od wtorku ma biegunkę i podejrzewam że idą jej ząbki sprawdzałam dziąsełka i z tego co wywnioskowałam u góry ma twarde a u dołu nie a z reguły raczej dziecku pierwsze wychodzą dolne ząbki chyba a potem górne czy nie ma to znaczenia? już nawet nie wspominam o ślinieniu się i wkładaniu wszystkiego do buzi bo to już długo trwa:)ile mniej więcej czasu upłynie jak się jej te ząbki zaczną wyrzynać na wierzch?:)

i od wtorku ma ciągle biegunkę ? bo trochę wcześnie jak na takie dziecko nie mówię ze nie możliwe ale wcześnie może to wirusówka

Mój miał 3 m-ce jak pediatra stwierdził że dziąsła są już opuchnięte. pierwszy ząbek wyszedł dopiero jak Wojtuś skonczył pół roku, a z objawów to miał temperaturę podniesioną do 38,8 i tylko na dwa dni przed wyrżnięciem się pierwszego zęba. a u ciebie to nie sądzę żeby były to zęby bardziej jakiś wirus

Gość majusia2409
Nie no od wtorku miała biegunkę z tym że podaliśmy jej Lakcid(co skonsultowaliśmy z położną) i jej przeszło później parę kupek jakieś ze 2 zrobila normalne i dzisiaj w nocy znowu miała biegunkę raczej wirus to to nie jest czasem jest marudna i rozpłacze się bez byle powodu a jak dotknę jej dziąsełek u góry to się śmieje bo ją to gila i przy okazji jej podrapie.

Gość majusia2409
Biegunka to podobno jest normalny objaw ząbkowania więc wcale się nie dziwie,mam naprawdę silną i mocną córeczkę bo już w pierwszej dobie swojego życia podnosiła główkę z czego dzieci raczej leżą i takich rzeczy nie robią to samo z ciemiączkiem miała bardzo małe i ja już go prawie mam ciężko wyczuć i dlatego od samego początku ładnie główkę trzymała więc coś w tym chyba jest...jedno dziecko wcześniej drugie później...

Gość dsfsdf
mojej kolezanki tez mialo 3 miesiace teraz ma 3 zabki dwa u gory i jeden na dole wyglada komicznie.. :D i tez mial biegunke ciagle

Gość majusia2409
dsfsdf a ile ma teraz miesięcy?

Gość mamama27
mój synek miał od 3 m-ca wszelkie objawy ząbkowania a piewszy ząb wyszedł w 11 m-cu, miał biegunke, ślinienia się, itd itp - gorączke którę zwalałam na zęby a sie okazało trzydniówką i drugą gorączke którą też zwalałam na zęby a była angina a i u synka górne zęby tak jakby schodziły na dół i było widać takie białe pod skórą nawet miesiąc przed wyjściem zęba

NO własnie-napisze tutaj-a od kiedy wasze dzieci marudziły w nocy zanim pojawił sie pierwszy ząbek? moja marudna od miesiąca a zębów nie widać...ma 7 miesiecy. Do 5 miesiaca spała cudnie a teraz co chwila pobudka, popłakuje, marudzi, robi luźne kupy.

Gość gość
katastrofa matki...